實測💳八達通全國通中大伏🤦‍♂️!深圳搭唔到巴士🚌❌ 佛山乜都用唔到🚇🚃❌!

• 瀏覽: 12,973
  • 回覆: 64
八達通公司管理確實傲慢,在這間公司碰到過不少智障問題

緊係啦,你試新野嗎,
我個人就穩穩陣陣,起碼風行,D野先來買啦
ED咪叫未出發,先興奮囉
冇人叫你急住試新野
D設備都未完善,你買來用了,唔出事就假了

通常有新野,都係人地玩左先,
我做包尾先來玩都未遲
唔係人地玩左先,試過哂冇伏,你先去?
咪中伏囉

呢張野買左就醒,依家斷左市。我預言呢張野不會流行,14億人嘅市場根本唔會有人用,好快就會壽終正寢,又或者不了了之。到時就會成為絕版,極具收藏價值,唔記得去買真係笨柒左。

買張國內版先幾十蚊先幾十蚊,仲要入人仔,仲抵用過呢張囉

引用:
原帖由 三碌木 於 2024-4-3 09:26 發表

呢張野買左就醒,依家斷左市。我預言呢張野不會流行,14億人嘅市場根本唔會有人用,好快就會壽終正寢,又或者不了了之。到時就會成為絕版,極具收藏價值,唔記得去買真係笨柒左。
呢張卡係畀D唔係成返內地, 又電子盲既阿婆阿伯用, 唔係畀你用架

有微信又有支付寶
仲要俾88蚊
買嘅都傻啦

引用:
原帖由 19611691 於 2024-4-3 08:07 發表

八達通通公司管理確實傲慢,在這間以司碰到過不少智障問題
好似港鐵係最大股東

引用:
原帖由 美斯登基做球王 於 2024-4-3 11:33 發表

有微信又有支付寶
仲要俾88蚊
買嘅都傻啦
呢排用銀聯搭深圳地鐵有優惠

根據環保局謝局長語言要幾年過度期,幾年後先買啦

剛剛去北京買俾小朋友用,ok冇問題,地鐵公交都用到

純粹搭地鐵買深圳通未搞掂囉,諗住用嚟購物食嘢有排都未用得啦,深圳啲商戶都冇嗰部八達通機

引用:
原帖由 19611691 於 2024-4-3 08:07 發表

八達通通公司管理確實傲慢,在這間以司碰到過不少智障問題
又關咩事 問題在於上面既系統未更新得黎

未成熟
而家買 我會買深圳通

鍵盤翻頁
左右