• 瀏覽: 14,492
  • 回覆: 99
  • 追帖: 3
+3

垃圾片始終係垃圾片。
紅假過後,沒有包埸,沒有謝票,
所以票房也榭埋!
之前有鏡嬸力谷造勢,所以票房好似食咗偉哥咁,曾經一時勇猛。但出嘢之後打回原形現真身。
之前一眾「知名影評人」,看風駛,擦鞋仔上身,話用「專業眼光」評論套片拍得好好!埋沒良知,唔識講人話。
所有「非鏡粉」睇過都話中伏!

呢期無野好睇

冇左包埸謝票原形畢露

有柒頭估計套片最少收5千萬,
有機會過億。

那些所謂「專業影評」只懂擦鞋,「民間影評」才一針見血。

引用:
原帖由 黃老邪 於 2024-4-2 12:22 發表

垃圾片始終係垃圾片。
所以票房也榭埋!
之前有鏡嬸力谷造勢,所以票房好似食咗偉哥咁,曾經一時勇猛。但出嘢之後打回原形現真身。
之前一眾「知名影評人 ...
都仲有廿幾萬,相信廿萬都係買票不看。

引用:
原帖由 黃老邪 於 2024-4-2 12:22 發表

垃圾片始終係垃圾片。
所以票房也榭埋!
之前一眾「知名影評人 ...
其實個票房咪又係造假,佢哋乜都假,假到己經不知羞恥兩字了
以後唔使拍戲,係咁到此一遊就得,香港歌壇影壇沒落唔係冇理由,當日扶助佢哋班電影人點睇?抑或錢字行頭就得?
香港飲食己經死,連電影都比佢哋攪死,跟住AL仲有套拍緊,唔使拍啦,一路到此一遊咪得囉

啲演員閪成咁,香港電影有乜辦法唔杏+橙。

我諗緊有冇良心娛樂記者夠膽問佢哋,識唔識“羞恥”兩個字

引用:
原帖由 颱風小子 於 2024-4-2 16:17 發表

以後唔使拍戲,係咁到此一遊就得,香港歌壇影壇沒落唔係冇理由,當日扶助佢哋班電影人點睇?抑或錢字行頭就得?
香港飲食己經死,連電影都比佢哋攪死,跟住AL仲有套拍緊,唔使拍啦,一路到此一遊咪得囉
宜家有人已經攞幾個月家用或糧去撐姜濤灣,佢哋就係以為嗰一日好多人就好威水好叻,其實只係更顯得佢哋白痴,係真係得嘅洗鬼洗咁多私房錢同人去搞咩。

真的假不了,假的真不了,用粉屎包場谷大個數同做假買view數一樣,令香港電影蒙羞

垃圾片......

後生仔毫無持久力

引用:
原帖由 颱風小子 於 2024-4-2 16:17 發表

班老闆一早同你諗法一樣,全班底都係新導演新編劇,全部啱啱畢業,近免費,求其拍出嚟,不停謝票賺錢賺到笑。

都怪有一百萬人北上, 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]