• 瀏覽: 18,405
  • 回覆: 276
  • 追帖: 1
+13
我日日上去食嘢 GiGi廣告紙版人仲大大個放喺門口
主題曲《好想約你》在餐廳內仍頻頻播出

流傅 GiGi 被《大家樂》放棄代言根本就是謊言!
散播流言者其心可誅
https://www.youtube.com/watch?v= ... _channel=GigiYim炎明熹進入香討影片區

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2024-4-2 20:01 發表

散播流言者其心可誅
https://www.youtube.com/watch?v=xkLBTGAaTiQ&ab_channel=GigiYim炎明熹
我開始有D懷疑大家樂想借娛論去宣傳,其實Gigi 仍然是代言人,Twin 只是推有機Apps。
家下真係全港都知!
高!

引用:
原帖由 g0885c540920a 於 2024-4-2 20:19 發表

我開始有D懷疑大家樂想借娛論去宣傳,其實Gigi 仍然是代言人,Twin 只是推有機Apps。
家下真係全港都知!
高!
係唔係咁蠱惑啊?

支支不會一生,大家樂亦不會一世,定期更換代言是很正常的商業行為,袛是炎粉看不通,不甘心,不順氣!唉!

我成日去大家樂,已經唔見 gigi 廣告一段時間,幾肯定已經冇用 gigi

引用:
原帖由 ymttst941 於 2024-4-2 20:47 發表

我成日去大家樂,已經唔見 gigi 廣告一段時間,幾肯定已經冇用 gigi
大機構轉換唔同人推銷唔同產品係好正常嘅事,換代言人亦經常發生,之前大家樂都搵過陳凱琳同李司棋推銷產品,最近電視係成日播Twins大家樂手機落單廣告,但如果真係換代言人,唔再用Gigi ,大家樂門口嗰Gigi紙牌一早搬走,換咗Twins 啦,點會咁多日仲放係門口?Gigi 其他海報仍在,大家樂首歌「好想約你」又繼續播,Twins嘅廣告海報反而唔係經常見,咁點算係換代言人呀?

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 四捨五入 於 2024-4-2 20:34 發表

支支不會一生,大家樂亦不會一世,定期更換代言是很正常的商業行為,袛是炎粉看不通,不甘心,不順氣!唉!
??
唔係不服氣,而係有人講大話啫 
被人拆穿不服氣?

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2024-4-2 20:01 發表

散播流言者其心可誅
https://www.youtube.com/watch?v=xkLBTGAaTiQ&ab_channel=GigiYim炎明熹
見到twins即刻唔食

我乜粉都唔係,但今日大加落確實聽到「這感覺,又上演,令人懷念.....」

引用:
原帖由 響亮感人的棉花 於 2024-4-2 21:33 發表

...
圖中 變態佬網紅光頭阿BOB, 係咪你親戚呀

引用:
原帖由 okla3 於 2024-4-2 22:10 發表

見到twins即刻唔食
呢兩星期我幫襯咗十餐都有,以前十星期都食唔到兩次

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]