• 瀏覽: 12,594
  • 回覆: 76
+4
本主題由 版務管理 於 2024-4-3 14:52 下沉
阿媽死咗?!真系冇錢葬佢呀媽???真係衰到貼地???!突然TVB有位匿名人士捐咗幾萬蚊畀佢+同佢講:
你執咗你阿媽啦+好好打理佢嘅身後事吧!!🥺
離開TVB之後,冇工作,生活拮据,起碼欠租金三個月,比業主逼遷+出毒計要佢搬走。
同大明星拍過戲,識流利英文,始終後生嘅時候唔生性,成日得罪好多人,所以無人敢搵佢工作,非常後悔。🥺
唉!🥺
疫情期間曾經去最危險嘅方倉做嘢,曾經死過返生,執返身彩???
佢一生人大上大落???
睇下條片仲有好多未講出嚟???睇完你就知+明白了?!!!
唉!人誰無過呢???
TVB高層曾生咪好信佛嘅???
人誰無過呢??? 
不如畀次機會佢再返去TVB做野啦ok???
🥺🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
https://youtu.be/aDYk-Rbd2NM?si=lQg2e5-eMFE_pZQ2

附件

Screenshot_20240402_223405.jpg(151.88 KB)

曾生:
點睇呀????
不如俾次機會佢啦???
🤔🤔🤔🤔🤔🙏🙏🙏🙏🙏

佢亦都去過地盤做雜工,
300蚊一日,
一個月有9000蚊,
不過非常危險,
隨時好似跳樓噉跌死???!!!
😱😭😳🥺🔥

唉!
2000蚊一年簽佢???
真系無話可說吧???
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🥺🥺🥺🥺🥺🥺

做藝人:
荊棘滿途???
紅就話嗻???
如果半紅不黑甚至茄哩啡???
真係食穀種???
🤔😏😱😭😳😒

佢始終肯面對現實,肯放低身段去打工養活自己,好過某些人又懶又想食免費餐!

193 cm?

乜車保羅有做過TVB咩;有咩劇拍過?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2024-4-3 00:41 發表

乜車保羅有做過TVB咩;有咩劇拍過?
佢應該係亞視

跟吳浩康入地盤

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2024-4-3 01:23 發表

跟吳浩康入地盤
你真係無人性!

引用:
原帖由 冰涼刺眼的電視 於 2024-4-2 22:49 發表

阿媽死咗?!真系冇錢葬佢呀媽???真係衰到貼地???!突然TVB有位匿名人士捐咗幾萬蚊畀佢+同佢講:
離開TVB之後,冇工作,生活拮据,起碼欠租金三個月,比業主逼遷+出毒計要佢搬走。
同大明星拍過戲,識流利英文,始終後生嘅時候唔生性,成日得罪好多人,所以無人敢搵佢工作,非常後悔。🥺
唉!🥺
疫情期間曾經去最危險嘅方倉做嘢,曾經死過返生,執返身彩 ...
如果無記執咗去,自此之後再冇類以事件發生,有的,只會發生在Viutv 或 開電視(假設生存)。  

叫viu 簽佢啦!可以拍193一齊拍套老嫩高腳七

引用:
原帖由 冰涼刺眼的電視 於 2024-4-2 23:00 發表

佢亦都去過地盤做雜工,
300蚊一日,
一個月有9000蚊,
不過非常危險,
隨時好似跳樓噉跌死???!!!
😱😭😳🥺🔥
3百蚊一日,除開8小時最低工資都未到,仲要係地盤?
作大都要合理些小吧

引用:
原帖由 冰涼刺眼的電視 於 2024-4-2 22:49 發表

唉!🥺
疫情期間曾經去最危險嘅方倉做嘢,曾經死過返生,執返身彩 ...
詭探》(英語:Psycho Detective),為香港電視娛樂製作的懸疑驚慄電視劇,於2017年5月29日至7月7日逢星期一至五21:30於ViuTV播出,由尹揚明邵仲衡蔣祖曼駱振偉楊偲泳陳子豐領銜主演,並由車保羅張雷余曉彤陳觀泰劉錫賢白彪趙碩之河國榮聯合主演;楊思琦特別演出。此劇劇情用恐怖故事和香港都市傳說作主題。

香港電視娛樂有限公司(英語:HK Television Entertainment Company Limited ),免費電視品牌為「ViuTV」,香港商營無線電視台,是目前香港四家免費電視台之一。

點解唔揾二少???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]