• 瀏覽: 5,161
  • 回覆: 38
  • 追帖: 2
+12
上次嚟都隔咗幾年,阿 sommelier 姐姐竟然記得我!仲即刻有優待,免費前菜….. 讚👍🏻

免費嘅鵝肝焦糖布甸,肥而不膩,幾好。
蟹肉餅,食落扎實,冇乜厚麵粉底感興覺,做得出色!

他他牛腰肉,配上芥末蛋黃醬,口味幾清新。

主菜和牛肉眼,跟上招牌牛骨腿熬製醬汁,美味!

加拿大黑鱈魚,去 T&T 睇到一磅價錢,呢個真係變成超抵食!

又係免費的….. 或者係包埋喇!

Chateau du Breuil, 免費的!👍🏻

順便貼上當日啲櫻花靚景,開得幾燦爛下!

餐廳質素仍然高,侍應仲好細心,一定會回頭喇。而櫻花𠵱家先全開,時間對我嚟講啱啱好!👌🏻

Thx for watching!

好高貴 ge 菜色~

樣樣都整得好出色

Crab cake 好似唔錯。

這個是什麼?

Looks like a lizard 🦎 😱

引用:
原帖由 f1kon 於 2024-4-3 01:45 發表

上次嚟都隔咗幾年,阿 sommelier 姐姐竟然記得我!仲即刻有優待,免費前菜….. 讚👍🏻

蟹肉餅,食落扎實,冇乜厚麵粉底感興覺,做得出色! ...
你去seasons食

引用:

賣相好吸引,櫻花🌸開得好靚👍🥳

引用:

東京?

仲以為你去咗澳洲睇F1
原來返老家

引用:

蟹餅同牛扒好正

引用:

在加1拿大竟然食和牛🤓

呢啲咪識做生意囉,唔係吓吓計到盡,比錢同袋嘅都開心😃

引用:
原帖由 apple_green 於 2024-4-3 07:37 發表

這個是什麼?
豬姑力啩

燒汁乾乾淨淨  😋

主題標籤 #和牛
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]