• 瀏覽: 66,328
  • 回覆: 87
  • 追帖: 8
冇咗隻牙差唔多一年,想去深圳種植牙,但係唔清楚深圳邊間牙科比較好,最好係近口岸嘅,大家有冇介紹?

我都支持返深圳睇牙,真係平香港好多,服務又好。

返深圳睇牙要搵有信譽嘅牙醫診所,唔好貪D太平又冇信譽嘅

我推薦維港口腔,我老婆都係去咗搵佢哋植牙,佢哋收費明碼實價,冇果D隱形消費,同埋牙醫都係由專業醫療團隊同牙醫專家組成。

引用:
原帖由 借個火 於 2024-4-9 16:50 發表

我推薦維港口腔,我老婆都係去咗搵佢哋植牙,佢哋收費明碼實價,冇果D隱形消費,同埋牙醫都係由專業醫療團隊同牙醫專家組成。
我早兩星期都去左維港口腔睇牙,佢哋仲要有6間分店都近口岸附近,交通好方便!

引用:
原帖由 加洲紅101 於 2024-4-9 16:31 發表

我都支持返深圳睇牙,真係平香港好多,服務又好。
我係香港問過價,價錢真係有啲貴,所以上嚟問下深圳有咩牙科好,問問意見

引用:

近口岸方便喎,你老婆植牙植邊一個品牌呀?可唔可以講多少少資料我知?

我岩岩先係香港植完真係比錢買難受,唔知以為自己得罪左個牙醫…

維港, 香討有介紹
我知皇崗有門市

引用:
原帖由 我屋企好大 於 2024-4-9 17:08 發表

近口岸方便喎,你老婆植牙植邊一個品牌呀?可唔可以講多少少資料我知?
維港口腔果次去聽佢哋介紹,佢哋已經經營咗16年,係深圳係間有信心保證嘅牙醫診所,我老婆揀咗隻叫韓國親水性植牙¥6,580,除咗呢個品牌佢仲有好多其他唔同品牌嘅選擇,由¥5,180到¥15,800都有。

一定揀搏愛曙光醫院,又大間,又平

引用:

維港的確唔錯,我都係佢杜過牙根做過牙冠同剝過牙,有次牙冠返黎果時廠做到有色差,個女醫生話同佢落果隻色有分別格硬裝上去會顯眼,就主動話幫我重做,負責任
同佢d 收費透明
以前十幾廿年前可能香港最多人識愛康健,因為朱咪咪廣告賣得勁,我以前都係去愛康健,但之後轉營高檔路線換左吳啟華做代言,下下都叫你剝牙做植牙,d醫生檢查完比我感覺係細野唔想做咁就冇再幫襯過

聽我講有牙有健康,保住啲牙,條命就長命啲

引用:
原帖由 siufatgun 於 2024-4-9 19:09 發表

維港的確唔錯,我都係佢杜過牙根做過牙冠同剝過牙,有次牙冠返黎果時公廠做到色差少少,個女醫生話同佢落果隻色有分別格硬裝上去會顯眼,就主動話幫我重做,負責任
同佢d 收費透明
以前十幾廿年前可能香港最多人識愛康健,因為朱咪咪廣告賣得勁,我以前都係去愛康健,但之後轉營高檔路線換左吳啟華做代言,下下都想你剝牙植牙,d醫生檢查定比我感覺係細野唔想做咁就冇再幫襯過
想知依家朱咪咪啲牙點先,都代言左10年

主題標籤 #植牙 #深圳
鍵盤翻頁
左右