• 瀏覽: 6,289
  • 回覆: 22
  • 追帖: 3
+4
因為都有成6年,無保養過隻錶。
因為以前我係walk in 上去,碌左下討論區既post, 宜家上14樓要預約?係咪真?有無話好難book ?
以前抹油包打磨係3千幾,明白有通漲但宜家要6K ? 純想先了解同fact check 下先安排

引用:
原帖由 coffee333444 於 2024-5-13 16:19 發表

因為以前我係walk in 上去,碌左下討論區既post, 宜家上14樓要預約?係咪真?有無話好難book ?
以前抹油包打磨係3千幾,明白有通漲但宜家要6K ? 純想先了解同fact check 下先安排
基本上除非上錬有問題、行走唔準、防水問題,否則冇乜需要去沬油。

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2024-5-13 16:48 發表

基本上除非上錬有問題、行走唔準、防水問題,否則冇乜需要去沬油。
多謝提點...上一次 (我估17,18年)做個保養連拋光係3千幾..我覺得都可以接受 ...
但如果宜家又要booking ,又要6千銀...我就有少少嫌煩同貴... 
so far 現時隻錶戴落都無咩異常...純粹諗緊係唔係要做保養...所以想請教下大家

引用:
原帖由 coffee333444 於 2024-5-13 16:55 發表

多謝提點...上一次 (我估17,18年)做個保養連拋光係3千幾..我覺得都可以接受 ...
但如果宜家又要booking ,又要6千銀...我就有少少嫌煩同貴... 
so far 現時隻錶戴落都無咩異常...純粹諗緊係唔係要做保養...所以想請教下大家
我唔太清楚價,不過三仟幾可能未必得,我估計
鋼大三針或潛水 - $4xxx
鋼計時 - $7xxx

3月做完
GMT 抹油+打磨 $6000
要預約

預約唔難 打電話就得,
我打磨+抹油=6000
但果隻係lady-datejust,其他款唔清楚

引用:
原帖由 MYTEK 於 2024-5-13 22:23 發表

預約唔難 打電話就得,
我打磨+抹油=6000
但果隻係lady-datejust,其他款唔清楚
吓,lady-datejust要$6000🤔⋯⋯全鋼、金鋼、全金?

引用:
原帖由 lp1601 於 2024-5-13 18:09 發表

3月做完
GMT 抹油+打磨 $6000
要預約
差唔多啦,我兩年前隻探二抹油都要5差幾,兩年加幾舊水絶對唔過份

引用:
原帖由 Turboman2003 於 2024-5-14 10:27 發表

差唔多啦,我兩年前隻探二抹油都要5差幾,兩年加幾舊水絶對唔過份
好貴啊...  
我隻錶買番黎帶左10幾年都未做過任何保養, 近來放假帶得少就會停, 睇黎都係時候要上去啦  
116670應該都要咁嘅價錢

好奇搭單問

近期有無師兄 上過14/f 抹 sky dweller ?

我是窮人,2隻超過20年,未抹過油

梗係問依區位勞力士KOL鈣X寶喇,佢犀利到勞服入便男廁有幾多個尿兜,厠格有幾多厠紙淨都知,最頂引仲成為戴住嗰頭盔出現

引用:
原帖由 man9utd 於 2024-5-14 13:36 發表

我是窮人,2隻超過20年,未抹過油
我都有一隻1996年到依家未上過行,即係你窮過我小小

引用:
原帖由 coffee333444 於 2024-5-13 16:19 發表

我兩年前黑十抹油4750元拋光係免費

鍵盤翻頁
左右