• 瀏覽: 4,120
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
+2
最後一場就非常精彩,亞奴有3個得失球在手。如果曼城贏埋熱刺咁就聯賽到手。

我就望西咸贏曼城
白禮兩連勝
阿記捧盃鰻魚10位過終點

引用:
原帖由 錯把屎一當史一 於 2024-5-14 19:09 發表

最後一場就非常精彩,亞奴有3個得失球在手。如果曼城贏埋熱刺咁就聯賽到手。
兩隊都係主場
韋斯咸、愛華頓 今季都試過被炒 5、6球

得失球 +3  當然優勢比較大
但 City 開足引擎, 半場可能已經三粒.

熱刺既近況跟曼城差得遠,要熱刺贏波,除非打出超水準同時曼城射極唔入啦...

光頭佬話要讓俾細佬達仔威一次,今場曼城唔對路,和波格,三點五球大開唔出。

季尾波,大局已定,和波多友誼波,小心荷包。而且阿奴對拖肥未必贏,如果有心成全光頭佬,輸埋仲得,曼城今場就算和也不是冠軍無望嘅。

0:2(0:0)😱😱

totally  rubbish  Spur

引用:
原帖由 ptc2005 於 2024-5-15 05:40 發表

touch 如曼城和最後一場而亞仙奴贏了咁亞好奴就棒杯?

引用:
原帖由 mike_leung 於 2024-5-15 03:00 發表

熱刺既近況跟曼城差得遠,要熱刺贏波,除非打出超水準同時曼城射極唔入啦...
俾你講中,曼城太顛,周身刀,被一個一球會攏斷哂

冇啦

如果隊長吹雞叫返2002世界盃班球証或者可以

引用:
原帖由 ptc2005 於 2024-5-15 05:40 發表

尤其係嗰個孫希敏,單刀直入禁區只識射向對方守門員,正廢柴!

引用:
原帖由 sng850 於 2024-5-15 08:30 發表

尤其係嗰個孫希敏,單刀直入禁區只識射向對方守門員,正廢柴!
佢全場有五六次埋門機會冇一次入波!

如果太多牛奶味朱古力

主題標籤 #曼城 #熱刺
鍵盤翻頁
左右