• 瀏覽: 15,312
  • 回覆: 158
  • 追帖: 2
好在唔係我講,係街市D人講,唔係又話我屈何太啦 真係好多真愛 

https://www.youtube.com/watch?v=8JHIFLHmvts&ab_channel=東張+進入香討影片區

打格仔又點,何太實知邊個爆料

引用:
原帖由 gba2006 於 2024-5-14 20:13 發表

打格仔又點,何太實知邊個爆料
格仔係唔比我地花生友睇姐,同佢二公婆無關!

明買, 明賣~
男方, 神智清醒...你情我願~
76 歲, 有心有力...一日 3 次~
43 歲, 奉獻身子...各取所需~

引用:
原帖由 flopman 於 2024-5-14 20:16 發表

明買, 明賣~
男方, 神智清醒...你情我願~
76 歲, 有心有力...一日 3 次~
43 歲, 奉獻身子...各取所需~
一日一次都比多左佢,重3次,好快釘釘

同啲女明星仔去船P/飯局釣金龜同一道理,只係target層次唔同啫

睇完今集確認呢件大陸婆係四圍釣魚
有咩人會剛剛識人就問人想搵男人有無老公介紹
所謂女追男隔層紗
呢招投石問路咸蟲老野點會唔上釣

大陸河馬有晒套路,全街市得768一個中招

引用:
原帖由 cckits 於 2024-5-14 20:21 發表

睇完今集確認呢件大陸婆係四圍釣魚
有咩人會剛剛識人就問人想搵男人有無老公介紹
所謂女追男隔層紗
呢招投石問路咸蟲老野點會唔上釣
正常人都睇到個女人想點,只係呢度好多傻仔話係真愛

引用:
原帖由 上環 於 2024-5-14 20:29 發表

係有人鍾意包拗項頸

引用:
原帖由 gba2006 於 2024-5-14 20:32 發表

係有人鍾意包拗項頸
我知,扮晒識野又扮晒型,炒晒車都重死撐,呢度最多

引用:
原帖由 kimtaichee00001 於 2024-5-14 20:28 發表

大陸河馬有晒套路,全街市得768一個中招
3個字,衰咸濕。

引用:
原帖由 上環 於 2024-5-14 20:29 發表

香討有班友好得閒, 好鍾意為拗而拗渡日.

何生:「契女又得, 老婆又得」

鍵盤翻頁
左右