• 瀏覽: 5,085
  • 回覆: 75
肥婆知何伯有錢自動獻身結埋婚。。。。。。

何伯沉醉温柔香難自控。。。。。。

五子女驚家產俾肥婆呃哂欲提早分身家。。。。。。

450萬最後到底花落誰家呢。。。。。。🥲

引用:
原帖由 吹水皇 於 2024-5-15 16:08 發表

何伯細女已經提走咗,450萬已經到咗何伯細女手,當然有去冇回頭啦

TVB可以用來做拍劇題材

引用:
原帖由 天外有天m 於 2024-5-15 16:13 發表

何伯細女已經提走咗,450萬已經到咗何伯細女手,當然有去冇回頭啦
你當肥婆浪得虛名。。。。。。

放到嘴邊舊肥肉食唔到喎。。。。。。

一定迫何伯追到底啦。。。。。。🥲

引用:
原帖由 Basque 於 2024-5-15 16:25 發表

TVB可以用來做拍劇題材
有呢d三角關係就會好睇。。。。。。🥲

為咗幾百萬見盡人性

引用:
原帖由 吹水皇 於 2024-5-15 16:08 發表

無個好人
包括無線

五個子女從未現身,令人懷疑身有屎,不在於是否內地女人,而是誰做了爸爸第二春,便影響遺產分配問題。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2024-5-15 17:49 發表

五個子女從未現身,令人懷疑身有屎,不在於是否內地女人,而是誰做了爸爸第二春,便影響遺產分配問題。
其實五個子女未現身
可能東張識得玩
慢慢先播,一早已經拍左

個肥婆好難聯想到係溫柔鄉,何伯咁都食得落😵

引用:
原帖由 平靜隨和的樹林 於 2024-5-15 17:56 發表

個肥婆好難聯想到係溫柔鄉,何伯咁都食得落😵
有錢佬d野話唔埋。。。。。。

可能有初戀既感覺呢。。。。。。🥲

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2024-5-15 17:52 發表

其實五個子女未現身
可能東張識得玩
慢慢先播,一早已經拍左
五子女暫時處於避動。。。。。。

鬧老豆唔認老豆鏡頭已出街。。。。。。

被冠以不孝忤逆罪名。。。。。。

對爭產勢大打折扣。。。。。。🥲

引用:
原帖由 Joeycky 於 2024-5-15 17:49 發表

肥婆婚都結埋房都洞埋。。。。。。

名正言順幫何伯爭產。。。。。。

五子女係明顯蝕章。。。。。。🥲

引用:
原帖由 505249341 於 2024-5-15 17:24 發表

無個好人
包括無線
無線選擇播可能想俾大眾評理。。。。。。

何太何伯係你情我願法律上好似係冇犯法。。。。。。

但係道德上就真係講唔通。。。。。。🥲

錢是十分有價值,如果做對社會有益事業,萬般帶不走,唯有業隨身,如果有錢必須善於運用,先要對自巳生活照顧到,同時對社會有益

鍵盤翻頁
左右