• 瀏覽: 52,944
  • 回覆: 455
+5
「東張西望」訪問何太個仔, 亦應該訪問何伯個仔, 先至公平~

https://www.stheadline.com/realtime-entertainment/3344745

臨老入花叢無個好人

為咗錢,6 親不認。

睇完支持何家五仔女

何家奪產疑雲,不如報警處理。

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2024-5-15 16:30 發表

「東張西望」訪問何太個仔, 亦應該訪問何伯個仔, 先至公平~

https://www.stheadline.com/realtime-entertainment/3344745
呢個所謂疑似何伯大仔嘅facebook貼文,擺明係搞事網民扮架啦

1. 呢個所謂疑似何伯大仔,其實連東張西望嘅報導及何伯喺東張西望嘅受訪都冇睇哂,所以老作得錯漏百出

2. 何伯個大仔已經年紀好大,根本唔係玩facebook貼文嗰班

唔知大仔係真定假,如係真,即係筆錢係父母一齊賺返嚟,同子女無關,但母親死咗後冇指明財產分俾子女,財產係歸父親擁有,子女係冇權挪用這筆財產,依家係無理奪產!

引用:
原帖由 快思飛 於 2024-5-15 17:51 發表

即係筆錢係父母一齊賺返嚟,同子女無關,但母親死咗後冇指明財產分俾子女,財產係歸父親擁有,子女係冇權挪用這筆財產,依家係無理奪產!
自己招供

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2024-5-15 17:51 發表

自己招供
呢個所謂疑似何伯大仔嘅facebook貼文,擺明係搞事網民扮架啦,呢個所謂疑似何伯大仔,其實連東張西望嘅報導及何伯喺東張西望嘅受訪都冇睇哂,所以老作得錯漏百出

何伯個大仔已經年紀好大,根本唔係玩facebook貼文嗰班

450萬非全由父賺取.................................講得無錯

引用:
原帖由 天外有天m 於 2024-5-15 17:50 發表

呢個所謂疑似何伯大仔嘅facebook貼文,擺明係搞事網民扮架啦

1. 呢個所謂疑似何伯大仔,其實連東張西望嘅報導及何伯喺東張西望嘅受訪都冇睇哂,所以老作得錯漏百出

2. 何伯個大仔已經年紀好大,根本唔係玩facebook貼文嗰班
何伯個大仔已經年紀好大?

你點知

條老鬼根本邊有良心,睇佢個款就知道冇可能一個人有450萬,現在為了隻老雞同子女反面,早死早著

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2024-5-15 18:08 發表

何伯個大仔已經年紀好大?

你點知
何伯幾多歲

收樓未?

引用:
原帖由 快思飛 於 2024-5-15 17:51 發表

唔知大仔係真定假,如係真,即係筆錢係父母一齊賺返嚟,同子女無關,但母親死咗後冇指明財產分俾子女,財產係歸父親擁有,子女係冇權挪用這筆財產,依家係無理奪產!
發生係你身上會點,係咪當冇事發生

主題標籤 #東張西望
鍵盤翻頁
左右