• 瀏覽: 3,542
  • 回覆: 28
Japan defeated China 4-0 to top Group B of the AFC U17 Women’s Asian Cup Indonesia 2024 on 13,May Monday.

我代表偉大祖國強烈抗議, 堅決反對, 嚴正交涉, 用心歹毒, 狼子野心, 不會得逞 ...
https://www.youtube.com/watch?v=3pAOrXVrdpw進入香討影片區

17歲, 卜卜脆  
比賽完, 記得交換球衣 ... or 內衣

日本妹 可愛いね ~

日本妹做咩都打真軍
精神可嘉

日本妹唔踢好啲波
餘下出路怕且都係拍av
咁你話係咪正常丫

派男子隊 U17 同架妹踢, 都未必贏到
仲可能有幾件紅牌 ( 個個犯規都掛住攬人 )

搬石頭砸自己腳

阿伯睇下波咪幾好,唔好飲咁多湯

日本妹愛打真軍

引用:
原帖由 假波多 於 2024-5-16 05:19 發表

搬石頭砸自己腳
同loongna 建交已經係

龍珠合體動作

引用:
原帖由 Yorosan 於 2024-5-15 17:17 發表

Japan defeated China 4-0 to top Group B of the AFC U17 Women’s Asian Cup Indonesia 2024 on 13,May Monday.

我代表偉大祖國強烈抗議, 堅決反對, 嚴正交涉, 用心歹毒, 狼子野心, 不會得逞 ...
https://www.youtube.com/watch?v=3pAOrXVrdpw
你真係好撚可憐 
淨係可以喺呢啲無聊事上打下飛機

運動場上優勝劣敗,係曱甴先會輸打贏要囉

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2024-5-16 08:56 發表

你真係好撚可憐 
淨係可以喺呢啲無聊事上打下飛機
打飛機都要講對象.
對住質素太高的, 想起機都有啲難度.

引用:
原帖由 BuyBuy 於 2024-5-16 09:43 發表

打飛機都要講對象.
對住質素太高的, 想起機都有啲難度.
黃色人士可憐到核爆 
坐監嘅坐監,
走佬嘅以後唔敢返香港,
淨返啲喺香港嘅要忍辱偷生,
只可以上網打下飛機, 
又唔敢再出嚟搞事 
上面已經有幾隻

鍵盤翻頁
左右