• 瀏覽: 11,960
  • 回覆: 45
謝謝各位解答~ thx

你嘅健康問題有冇醫生紙可以證明

有醫生證明,仲交埋比部門

唔知你個健康問題係咩

部門可能要相應(特別)安排

未必咁快安排到

但之前的同事用親醫生紙

一般都比其他同事調得快

之後好多人識玩

宜家可能比人玩爛晒 …

咁師兄知道依家一般要幾耐處理? 因為依家唔知人事部要幾耐先可以安排到, 等左好耐

引用:
原帖由 yanlee1 於 2024-5-15 22:15 發表

有醫生證明,仲交埋比部門
幾年都唔調職,即係健康冇問題!

引用:
原帖由 yanlee1 於 2024-5-15 21:46 發表

我因健康問題申請調職, 已申請左幾年, 但部門一直拖延, 請問我可以點做?
會唔會係人聽到你個名,都聞風喪膽!? 

我有個公務員friend就係因為咁,冇人夠膽接收!

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2024-5-15 22:48 發表

其實個調職申請就已經申請左幾年, 不過只係我最近先交埋醫生紙, 醫生紙上都有建議我最好轉個工作環境. 但係人事部都未有好正面既回覆, 所以我都唔知點先好....

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2024-5-15 22:48 發表

yes

引用:
原帖由 yanlee1 於 2024-5-15 21:46 發表

我因健康問題申請調職, 已申請左幾年, 但部門一直拖延, 請問我可以點做?
智力有問題,回家問亞媽吧

引用:
原帖由 yanlee1 於 2024-5-15 23:09 發表

其實個調職申請就已經申請左幾年, 不過只係我最近先交埋醫生紙, 醫生紙上都有建議我最好轉個工作環境. 但係人事部都未有好正面既回覆, 所以我都唔知點先好....
調職係睇對面要唔要人喎

要求乜嘢崗位?

引用:

辭職再申請

引用:
原帖由 yanlee1 於 2024-5-15 23:09 發表

Report巧,爭住要,Report差,翳人要

鍵盤翻頁
左右