• 瀏覽: 3,429
  • 回覆: 18
1. 車仔仍然有望爭歐賽資格,今晚一定死命衝
2. 白蟻身處榜中游,無肉也無球
3. 彭馬搏入局打歐國盃,一定打甩肶
4. 本機師越戰越勇,上場中阿奴 win + 首球,分
析能力已進入化境
5. 已購入 NOW 數據團隊,令本機師能全面掌握
所有球賽即時數據,令我嘅分析出錯機率接近 0

結論: 車勝

你又黎? 

琴晚等了成晚你都唔出熱刺對曼城內含分析, 好失望😞

唯有期待你下場曼城對韋斯咸既內含分析。 

我支持你的。

引用:
原帖由 wongkit1 於 2024-5-16 02:28 發表

琴晚等了成晚你都唔出熱刺對曼城內含分析, 好失望😞

唯有期待你下場曼城對韋斯咸既內含分析。 

我支持你的。
飛機師今季有幾場都好準架
例如曼城、阿仙奴 vs 錫菲聯、盧頓
佢都估中 曼晠、阿仙奴 會贏

引用:
原帖由 BuyBuy 於 2024-5-16 02:40 發表

上埸中 trossard 首球,今場又中彭馬首球,一共 25倍! 有冇回應呀?又扮睇唔到,訓左呀?

0 比 2! 連中兩場 win 加首球,收錢收到我手軟呀!🤗🤗

車路士玩死曼聯,當曼聯以為仲有機會上返前6時,車仔一路殺上來,現在穩立第6名。

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2024-5-16 04:49 發表

車路士玩死曼聯,當曼聯以為仲有機會上返前6時,車仔一路殺上來,現在穩立第6名。
冇啦,就算車仔下場輸都會係第六,曼聯要博找卡數輸波,自己和或贏先可以上第柒

引用:
原帖由 BuyBuy 於 2024-5-16 02:40 發表

佢唔敢分析曼城比賽, 驚自己燈死愛隊

引用:
原帖由 wongkit1 於 2024-5-16 12:13 發表

佢愛隊係曼聯

引用:
原帖由 wongkit1 於 2024-5-16 12:13 發表

燈  what?!
上埸中 trossard 首球,今場又中彭馬首球,一共 25倍! 連中兩 win 加兩首球,有冇回應呀?又扮睇唔到,訓左呀?

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2024-5-16 14:47 發表

燈  what?!
上埸中 trossard 首球,今場又中彭馬首球,一共 25倍! 連中兩 win 加兩首球,有冇回應呀?又扮睇唔到,訓左呀?
Trossard同彭馬我都睇唔到你講首球
上場Trossard你只係講好大機會入波, 彭馬你只講搏入局打歐國盃,一定打甩肶。
呢兩個人入左首球, 就馬後砲當自己中咗?

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2024-5-16 12:24 發表

佢愛隊係曼聯
佢轉左會做曼城球迷啦, 所以無一場曼城比賽內含分析

引用:
原帖由 wongkit1 於 2024-5-16 15:02 發表

Trossard同彭馬我都睇唔到你講首球
上場Trossard你只係講好大機會入波, 彭馬你只講搏入局打歐國盃,一定打甩肶。
呢兩個人入左首球, 就馬後砲當自己中咗?
即係當我冇講過,係咪?

鍵盤翻頁
左右