• 瀏覽: 14,628
  • 回覆: 81
  • 追帖: 2
+4
本身8號前要交第一期還款
因為無用自動受權
自己就早幾日(5號)入數還錢 影咗入數紙比客服

今日居然連我電話都無打過 通知都無搵過我既情況下直接就收數公司電話打去公司同屋企諮詢人

到底咩目的 想再呃多我諮詢人一筆???

有冇師兄知道馬仔間收數公司叫咩名?

馬唔係正氣?

馬仔正常唔會咁快比收數
滙x?

你send 完入數紙 俾佢 佢有冇應你? 例如 回覆你 :已收到你款項。   謝謝 等??

引用:
原帖由 crazygolucky 於 2024-5-16 18:25 發表

馬唔係正氣?
正氣到自己公司出現誤會,連欠債人本身都唔通知直接打電話俾諮詢人同公司!找左數都咁做真係你諗你

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2024-5-16 18:29 發表

你send 完入數紙 俾佢 佢有冇應你? 例如 回覆你 :已收到你款項。   謝謝 等??
就係有,所以心安理得 但居然今日咁樣搞我

引用:
原帖由 宇宙浪漫的核心 於 2024-5-16 18:28 發表

馬仔正常唔會咁快比收數
滙x?

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2024-5-16 18:29 發表

咁都得。。。

咁都得

引用:
原帖由 只想抱緊你 於 2024-5-16 18:20 發表

本身8號前要交第一期還款
因為無用自動受權
自己就早幾日(5號)入數還錢 影咗入數紙比客服

今日居然連我電話都無打過 通知都無搵過我既情況下直接就收數公司電話打去公司同屋企諮詢人

到底咩目的 想再呃多我諮詢人一筆???

有冇師兄知道馬仔間收數公司叫咩名?
就算出現誤會都會send咗sms 俾你先提你交錢,冇咩可能會即刻俾收數,我之前試過遲咗1日都係罰咗$150。係咪真你自己知,我用咗4,5年都冇問題

嚇鬼啊

引用:
原帖由 只想抱緊你 於 2024-5-16 18:30 發表

就係有,所以心安理得 但居然今日咁樣搞我
之後你有冇即刻搵佢地,佢地點覆你解釋? 你又點屌佢地? 例如以上師兄講,起碼SMS你叫你交返,而家連電話SMS都冇打比你。

引用:
原帖由 賭霸天下 於 2024-5-16 18:54 發表

就算出現誤會都會send咗sms 俾你先提你交錢,冇咩可能會即刻俾收數,我之前試過遲咗1日都係罰咗$150。係咪真你自己知,我用咗4,5年都冇問題
唔通係海記派嚟

引用:
原帖由 crazygolucky 於 2024-5-16 19:21 發表

唔通係海記派嚟
可能係🤣🤣🤣

鍵盤翻頁
左右