• 瀏覽: 4,416
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
如題  ,我係講合法有牌果D

應該點都有些少

引用:
原帖由 pes2068 於 2024-5-26 22:36 發表

係會同你講咩?

大家全部拜關二哥的, 你話有冇照應呢?

啲經理裇衫底下全部紋身,你估下有無背景

引用:
原帖由 pes2068 於 2024-5-26 22:36 發表

Yup
全部都有黑社會背景

無知一問, 黎到202x 年, 點為之黑社會?
係咪一定要隸屬果幾個堂口先算?
某君自己開檔放數, 收數手段下三流, 但係冇話邊個堂口名, 算唔算黑社會?

引用:

銀行想收數,都會搵呢類公司,而呢啲公司又係會搵黑社會

表面做正行嘅黑社會

引用:
原帖由 zxcvv 於 2024-5-27 14:50 發表

無知一問, 黎到202x 年, 點為之黑社會?
係咪一定要隸屬果幾個堂口先算?
某君自己開檔放數, 收數手段下三流, 但係冇話邊個堂口名, 算唔算黑社會?
說出重點來😂

引用:
原帖由 莫小問 於 2024-5-27 14:51 發表

銀行想收數,都會搵呢類公司,而呢啲公司又係會搵黑社會
銀行有崔收部   你問銀行借,崔收部搵你再唔還先搵黑社會,
你問二線財仔借  係黑社會直接借比你  有好大分別

引用:

Yup
//
黑幫年息340%吸血「火爆哥」貼大字報重酬追數18人被捕
//

近10年信用卡不斷打來每10000蚊$12/月手續費(實際年利率4%左右)20萬以上可再減

洗乜去黑社會會

引用:
原帖由 pes2068 於 2024-5-27 18:06 發表

銀行有崔收部   你問銀行借,崔收部搵你再唔還先搵黑社會,
你問二線財仔借  係黑社會直接借比你  有好大分別
銀行搵黑社會,出好大事銀行一定會上身,黑社會借比你,黑社會自己負責

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2024-6-6 10:05 發表

銀行搵黑社會,出好大事銀行一定會上身,黑社會借比你,黑社會自己負責
出邊好多乜乜資本公司,乜乜顧問公司,本身就係做追債,銀行判比佢哋追數,衰咗唔洗負責。

咁耐都冇見過銀行判比人收數,銀行會出事。

鍵盤翻頁
左右