• 瀏覽: 4,925
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
+3
同場亦有全金既 sub date 藍面,Sky dweller 金面。。。。。

如果呢三隻,我同樣都係選膠帶天行。👍

引用:
原帖由 t.t.t. 於 2024-6-8 16:31 發表

如果呢三隻,我同樣都係選膠帶天行。👍
係,全金可選返 gmt, sub-date, 平D

真羨慕師兄,天行者對小弟嚟講太大隻,我戴上手雖然同40mm款式差距左2mm,但lug to lug超過我手腕骨所以放棄。

可能六月一日加左價,最近歐洲天行者勁多貨,倫敦去3-4間都有(全金/間金/膠帶)

我趁旅行期間等左幾日就排到隻白金遊艇。之前香港AD擺出來都唔肯賣🥲(冇炒價+貴金屬都唔賣舊客,唔知點解)

引用:
原帖由 johnso56 於 2024-6-12 20:19 發表

可能六月一日加左價,最近歐洲天行者勁多貨,倫敦去3-4間都有(全金/間金/膠帶)

我趁旅行期間等左幾日就排到隻白金遊艇。之前香港AD擺出來都唔肯賣🥲(冇炒價+貴金屬都唔賣舊客,唔知點解)
係,金面,黑面,膠帶,金帶,不過尼隻一買就輸,不過中意~

引用:
原帖由 哈囉原始的菠菜 於 2024-6-12 17:58 發表

真羨慕師兄,天行者對小弟嚟講太大隻,我戴上手雖然同40mm款式差距左2mm,但lug to lug超過我手腕骨所以放棄。
膠帶好D

引用:
原帖由 johnso56 於 2024-6-12 20:19 發表

現在 全金 sub  gmt YW 炒唔起 出面 市價 甚至低過公價。

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2024-6-12 23:12 發表

現在 全金 sub  gmt YW 炒唔起 出面 市價 甚至低過公價。
我識睇都找出面~AD 只係放心

全金都幾有味道

正宗AD返大貨死人頭2手錶佬/水貨表佬就會末日了👍👏

引用:
原帖由 ShalalaHK 於 2024-6-12 23:13 發表

我識睇都找出面~AD 只係放心
水貨表/2手錶佬賣的表始終都有危險性,中伏機會高

引用:
原帖由 哈囉原始的菠菜 於 2024-6-12 17:58 發表

鍾意照買
唔駛戴上手
好多買黎都係收藏欣賞

引用:
原帖由 firmgate 於 2024-6-14 22:40 發表

鍾意照買
唔駛戴上手
好多買黎都係收藏欣賞
唔多認同,我買錶一定戴出街,唔戴不如每日去AD望下當買左?

引用:
原帖由 哈囉原始的菠菜 於 2024-6-14 23:09 發表

唔多認同,我買錶一定戴出街,唔戴不如每日去AD望下當買左?
咁ching 揀隻戴到上手架喇