• 瀏覽: 12,223
  • 回覆: 88
+4
老老實實,窮就唔好學人睇波
上網睇同偷野根本無分別
人地每個賽會係每個地區都有指定轉播商
人地轉播商真金白銀買轉播權返黎架
上網睇免費同做賊偷根本無分別
人地俾得起錢,舒舒服服對住大電視睇高清
你就可憐地對住部爛鬼手機睇起格
真係可悲可憐可笑啊

引用:
原帖由 Pok001 於 2024-6-9 10:34 發表

上網睇同偷野根本無分別
真係可悲可憐可笑啊
你本身就係窮鬼要睇電視轉播
竟然又笑其他人睇轉播
五十步笑一百步

有錢人就坐飛機️去咗睇現埸啦

老老實實,有病就唔好學人睇波啦
等閑就同院友傾下計,準時食藥
唔好成日幻想曼聯搶麥包
睇見你都覺得可憐

係呀
如果你上網睇過冇受權嘅電影/劇
係YouTube 聽歌睇過mv 而唔係官方頻道放嘅
已你標準 都唔該收皮

老老實實 好心香港就全部鏟平d足球場啦 浪費土地 成班足球佬都系垃圾離

老老實實,有錢我去揸波

我join now

引用:
原帖由 Pok001 於 2024-6-9 10:34 發表

上網睇同偷野根本無分別
真係可悲可憐可笑啊
唔好咁講,我都唔係吓吓得閒買飛入場

呢種就係典形嘅自我感覺良好小人物自瀆心態!通過作出傷害近似背境人仕嘅幼稚行為、嚟滿足自己微少嘅虛榮感!以為咁就高出其他人半等? 小丑一名而以!

引用:

上網睇同偷野根本無分別
真係可悲可憐可笑啊
乜青山醫院咁好 俾埋收費電視高清大電視啲院友睇波

每個人嘅思想係唔同嘅

引用:

上網睇同偷野根本無分別
真係可悲可憐可笑啊
老老實實,冇貨就唔好學人開帖,不停翻兜有乜意思?

引用:

上網睇同偷野根本無分別
真係可悲可憐可笑啊
你有無上網睇波有撚人知咩
你以為自己係邊位

引用:
原帖由 JohnLaiXXL 於 2024-6-9 14:01 發表

呢種就係典形嘅自我感覺良好小人物自瀆心態!通過作出傷害近似背境人仕嘅幼稚行為、嚟滿足自己微少嘅虛榮感!以為咁就高出其他人半等? 小丑一名而以!
你啲描述好鬼抵死

引用:

上網睇同偷野根本無分別
真係可悲可憐可笑啊
是,所以我唔睇,on99

鍵盤翻頁
左右