• 瀏覽: 8,894
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 Kaokao 於 2024-6-9 14:27 發表

https://youtu.be/ETQOpIUd8qI?si=ws2tw0PJ3cszIJv9
感覺上行Rolex hater擦流量密碼,已經偏離曬一開始作風!

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2024-6-9 21:29 發表

感覺上行Rolex hater擦流量密碼,已經偏離曬一開始作風!
話唔鐘意勞力士,又不斷攞勞力士嚟講,流量密碼😮💨

話勞力士銷售手法唔啱,搞清楚責任係邊度先
1. 話想買勞買唔到,AD唔賣俾你關勞力士咩事?你咪鬧AD囉,AD有無限勞賣,佢唔賣?
2. 二手舖炒貴晒,我一向都認為二手舖唔應該有全新或訂購全新嘅勞賣,應該只買賣二手或停產款;
3. 勞事實上係最耐用既工具錶,其它牌子工藝上可能好過佢,但一定冇佢咁耐用;
4. 人人想買勞,接受到咪買囉,接受唔到咪買其他牌子囉。

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2024-6-9 22:24 發表

話唔鐘意勞力士,又不斷攞勞力士嚟講,流量密碼😮💨
你哋可以繼續唔喜歡,但係事實佢依然排銷售number 1🤭

關鍵是顧客心態不改 他的政策也不會改

鍾意就買 唔鍾就買其他牌子,勞力士又唔係必需品。

我玩左R有17年,深深體會到AD不嬲都是用市場價格賣R吖。

以前定價78、8、85、9、92、95折,到近年高於定價10~100%,始終都係市場價格。其實我覺得係自由市場行為,自己接受到就ok,其實亦必需要接受,因為生活在自由市場。

引用:
原帖由 bb235689 於 2024-6-10 06:29 發表

關鍵是顧客心態不改 他的政策也不會改
其實都係因市場調節,如果有朝一日全世界都無人買勞力士,我估正價7折都不是夢,但係可能性有幾大⋯⋯

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2024-6-10 07:28 發表

鍾意就買 唔鍾就買其他牌子,勞力士又唔係必需品。
流量密碼是另一回事

引用:
原帖由 Kaokao 於 2024-6-9 14:27 發表

https://youtu.be/ETQOpIUd8qI?si=ws2tw0PJ3cszIJv9
唔滿意又點,周大街D人都帶勞,可見歡迎程度..

引用:
原帖由 subdateLV 於 2024-6-10 09:57 發表

我玩左R有17年,深深體會到AD不嬲都是用市場價格賣R吖。

以前定價78、8、85、9、92、95折,到近年高於定價10~100%,始終都係市場價格。其實我覺得係自由市場行為,自己接受到就ok,其實亦必需要接受,因為生活在自由市場。
從70大勞神講出嚟就最有說服力。其實乜嘢野都係睇市場啦,就連街市或者超市貨品都一樣。
說到尾買唔到都係因為唔願意付出市場價格。打風時菜心20蚊一斤,你試吓比10蚊一斤睇吓人哋賣唔賣比你🤭

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2024-6-10 10:14 發表

唔滿意又點,周大街D人都帶勞,可見歡迎程度..
玩緊流量密碼

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2024-6-10 10:18 發表

從70大勞神講出嚟就最有說服力。其實乜嘢野都係睇市場啦,就連街市或者超市貨品都一樣。
說到尾買唔到都係因為唔願意付出市場價格。打風時菜心20蚊一斤,你試吓比10蚊一斤睇吓人哋賣唔賣比你🤭
由大炒ball引述70大勞神金句最有說服力🥹⋯⋯

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2024-6-10 10:18 發表

你又做虛假宣傳😂,我沒擁有70勞😮💨

鍵盤翻頁
左右