• 瀏覽: 22,517
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
+4
上次3朋份時,飛羽田.. 入境排足2小時有多..
唔知今時今日情況又係點

今日飛成田, 7:45 到 。唔知出到市區? 幾耐
諗緊訂唔訂枱食 🤔有冇師兄可以 分享下你係果邊情況

引用:
原帖由 haynes 於 2024-6-10 08:04 發表

唔知今時今日情況又係點

所以話,一卡旁身,係好重要,最起碼唔使排餐死。
係d低b youtuber,先成日係度吹奏visit japan web係快速通關,事實上根本唔係。
有個白癡到逼佢屋企人要認同係快咗,而佢屋企人係都唔肯就範,結果超尷尬。

上個月月尾下午三點到成田T2,入境所有外國人得一條隊,就算無行李都要四點幾先去到買車飛出市區,你唔好彩撞正幾隻大機差唔多時間到咁又係另一個故事

引用:
原帖由 aiiijima 於 2024-6-10 08:15 發表

所以話,一卡旁身,係好重要,最起碼唔使排餐死。
係d低b youtuber,先成日係度吹奏visit japan web係快速通關,事實上根本唔係。
有個白癡到逼佢屋企人要認同係快咗,而佢屋企人係都唔肯就範,結果超尷尬。
邊個?

引用:
原帖由 haynes 於 2024-6-10 08:04 發表

唔知今時今日情況又係點

人手梗係慢,行e通道麻,快好多

點解唔搬過去住呢?慳好多時間囉

兩個鐘唔算耐啦

引用:
原帖由 szeto903 於 2024-6-10 09:35 發表

上個月月尾下午三點到成田T2,入境所有外國人得一條隊,就算無行李都要四點幾先去到買車飛出市區,你唔好彩撞正幾隻大機差唔多時間到咁又係另一個故事
撞正幾隻大機差唔多時間到咁又係另一個故事
呢嘢最慘

引用:
原帖由 UNEMPLOYED126 於 2024-6-10 11:43 發表

邊個?
Man仔?

引用:

唔知今時今日情況又係點

3朋份時係乜嘢意思?

引用:
原帖由 UNEMPLOYED126 於 2024-6-10 11:43 發表

邊個?
個名有個“麻”字。

引用:

邊個?
coco gor

日本關員都唔識英文, 有問題雞同鴨講

去幅射國吸同食幅射,你去埋我果份!

引用:
原帖由 aiiijima 於 2024-6-10 13:23 發表

個名有個“麻”字。
哦,條大麻低B,佢一貫白痴風格,唔識嘅,真係以為佢好勁

主題標籤 #日本
鍵盤翻頁
左右