• 瀏覽: 5,546
  • 回覆: 24
欺迷仲唔入嚟呱呱嘈 
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240609/bkn-20240609220247880-0609_00882_001.html
西甲勁旅巴塞隆拿嘅財政問題持續惡化,據《The Athletic》報道,佢哋目前有9名一隊球員未能註冊,除非可以喺6月30日或之前撲到1.3億歐元收入,否則夏天註冊新球員將非常困難。

以目前財政政狀況,巴塞有9名球員唔可以註冊,包括域陀洛基、恩尼高馬天尼斯2名上季加盟球員,以及耶馬、古巴斯、巴爾迪等青訓球員嘅職業合約。雪上加霜嘅係,巴塞上季外借出去嘅基文迪朗格勒、安素法迪、達斯、艾利加西亞等球員,借用合約結束後,佢哋嘅人工會即時納入巴塞數簿,令球會嘅薪酬空間更加「唔見使」。

報道指巴塞需要喺6月份結束嘅財政年度前,搵到1.3億歐元資金先可以解決問題,而球會正尋求新資金,包括同贊助商Nike商討更改巨額贊助費嘅支付方式。法蘭基迪莊、拉芬夏比洛尼等球員亦可能會被出售套現,德國籍新帥費歷克上任即遇重大難題。

寫果個on9,轉載果個仲on9

引用:
原帖由 尋求出走曼聯 於 2024-6-10 13:08 發表

寫果個on9,轉載果個仲on9
恭喜巴塞註冊唔到人
皇馬簽到多一多都註冊到

引用:
原帖由 六球等餵王 於 2024-6-10 13:12 發表

恭喜巴塞註冊唔到人
皇馬簽到多一弘都註冊到
轉會窗都未開咁快吹註唔到人,咪撚咁傻閪啦傻閪

引用:
原帖由 尋求出走曼聯 於 2024-6-10 13:18 發表

轉會窗都未開咁快吹註唔到人,咪撚咁傻閪啦傻閪
西甲玩死巴塞

快D開帖
呱呱大叫唔公平
皇馬註冊永遠無問題
巴塞就年年註冊出問題
一定係朝中有人西甲偏幫

引用:
原帖由 六球等餵王 於 2024-6-10 13:12 發表

恭喜巴塞註冊唔到人
皇馬簽到多一多都註冊到
國家要簽球員, 幾時試過有問題呀

引用:
原帖由 Yorosan 於 2024-6-10 15:48 發表

國家要簽球員, 幾時試過有問題呀
國家隊要簽人
斯迷唔識波到極品

問謝賢借囉

無事既。巴塞收買球證都無事,區區註冊球員點會有事

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2024-6-10 18:06 發表

無事既。巴塞收買球證都無事,區區註冊球員點會有事
買主力囉
何況巴塞嬴波全靠黑哨
搵11個中學生踢都得啦

引用:
原帖由 準時輕快的韆鞦 於 2024-6-11 02:21 發表

👍🏼
謝賢真係要幫一幫巴塞

但巴塞依然多球員想去

引用:
原帖由 威廉不敗 於 2024-6-11 11:41 發表

但巴塞依然多球員想去
巴塞插下水碌地沙就有黑哨12碼射
好多球技差嘅球員去呃飯食

鍵盤翻頁
左右