• 瀏覽: 2,551
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
+8
論球技、論大局觀、論領導能力

C朗一一欠奉,佢只可做網想球王。更加突顯到真球王如比利、老馬、美斯幾咁難能可貴!

引用:
原帖由 錯把屎一當史一 於 2024-6-10 23:23 發表

C朗一一欠奉,佢只可做網想球王。更加突顯到真球王如比利、老馬、美斯幾咁難能可貴!
講到跪地求蹺呢家野, 朗伯真係冠絕天下
求王當之無愧吖

附件

跪地 03.jpg(171.38 KB)

跪地 03.jpg

跪地 02.jpg(47.12 KB)

跪地 02.jpg

跪地 01.jpg(489.1 KB)

跪地 01.jpg

跪地 22.jpg(225.69 KB)

跪地 22.jpg

跪地 20.jpg(33.36 KB)

跪地 20.jpg

國王杯 02.jpg(48.27 KB)

國王杯 02.jpg

國王杯 04.jpg(198.08 KB)

國王杯 04.jpg

引用:
原帖由 錯把屎一當史一 於 2024-6-10 23:23 發表

球王呢D低端野,史一可以比王更多一點,多很多點,例如
球玉  玉~美麗的,高貴的: 玉體, 玉照
球主  主~重要的,有錢的: 君主, 財主
球兲  兲~古字的"天": 從兲而降, 雞犬升兲
球汪 汪~水份多: 汪洋, 淚汪

謝賢包裝出嚟的巨星而已

係真的

引用:
原帖由 日落西山也不知 於 2024-6-11 08:51 發表

係真的
乜唔係死了咩?

引用:
原帖由 味將軍 於 2024-6-11 01:41 發表

球王呢D低端野,史一可以比王更多一點,多很多點,例如
球玉  玉~美麗的,高貴的: 玉體, 玉照
球主  主~重要的,有錢的: 君主, 財主
球兲  兲~古字的"天": 從兲而降, 雞犬升兲
球汪 汪~水份多: 汪洋, 淚汪
長智識啦!多謝

引用:
原帖由 louie186 於 2024-6-11 00:00 發表

講到跪地求蹺呢家野, 朗伯真係冠絕天下
求王當之無愧吖
勁阿,哭朗跪地痛哭十八式終於練成了,以後輸波唔洗一個慶祝動作

引用:

美斯對我黎講都唔算.

佢好過果個乜乜呃人球玉

引用:
原帖由 k1l 於 2024-6-11 14:21 發表

勁阿,哭朗跪地痛哭十八式終於練成了,以後輸波唔洗一個慶祝動作
喊都有型過人

附件

thumbnail (1).jpg(60.5 KB)

thumbnail (1).jpg

引用:
原帖由 louie186 於 2024-6-11 19:51 發表

喊都有型過人
幾自然靚仔呀!

引用:

C郎一日未退休,一日,都有機會改進