• 瀏覽: 13,158
  • 回覆: 89
+5
佢 d 粥, 就系酸酸地...先好食~

正呀,16叔

又用美男計

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2024-6-11 12:09 發表

邊度有咁多靚仔,網上傳聞不可輕信!
但係呢個應該唔係JOKE喎 又唔見鵝去食野有16叔咁好招呼

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2024-6-11 11:48 發表

16叔的早午餐幫襯知名連鎖粥店。。。 碎牛粥炒麵!唔該!
人少少,早餐極速就送到16跟前喇! 一匙羹入口即刻食到一陣酸餿味。。。 咁就梗係第一時間跟店經理反應後,煮粥阿姐極速處理。。。送上菜乾粥亦都係極速到達。
食下食下之際阿姐拎曬成兜米粉碎牛出嚟比16叔睇,跟叔叔講我哋全部新鮮整㗎!16叔回話:唔緊要啦唔緊要啦。。。
劇情發 ...
16叔近排成日中招,查實係咪香港食物品質,出左問題?
🤐🤐🤐

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2024-6-11 11:48 發表

人少少,早餐極速就送到16跟前喇! 一匙羹入口即刻食到一陣酸餿味。。。 咁就梗係第一時間跟店經理反應後,煮粥阿姐極速處理。。。送上菜乾粥亦都係極速到達。
食下食下之際阿姐拎曬成兜米粉碎牛出嚟比16叔睇,跟叔叔講我哋全部新鮮整㗎!16叔回話:唔緊要啦唔緊要啦。。。
劇情發 ...
我覺得係個碗既問題......
可能洗唔乾淨......
😨😨😨

引用:

劇情發 ...
咁好招呼!👍

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2024-6-11 12:54 發表

一唔係就成身公仔,背脊紋左精忠吃貨
可能,紋左米芝蓮車軚人公仔。
🤣🤣🤣

服務好心情都好D

引用:

劇情發 ...
你胃口好好,清晒?

引用:

劇情發 ...
唔掂喎。十六叔幫襯都咁冇水準

引用:

劇情發 ...
呢間我十幾年前放棄咗

引用:
原帖由 clamchowder 於 2024-6-12 01:44 發表

呢間我十幾年前放棄咗
香港島多間分店,北角分店出品最像樣!

引用:
原帖由 newphone 於 2024-6-11 12:34 發表

呢間服務態度OK呀
服務員清一色都係姐姐,滿意的!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2024-6-11 18:30 發表

Fake news
16叔,早晨! 
我不嬲都係實話實說! 

我唔係啲翻貼舊相當新帖嘅騙子