• 瀏覽: 8,867
  • 回覆: 80
  • 追帖: 2
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0611_00862_001.html

猶記盈盈當年,選獲港姐,但說話直言,不加修飾,自破形象,惹來是是非非,備受批評!經過數年的人生歴練,加上個人感情上的遭遇,終於開竅醒覺,洗心革面,發奮圖強,一改以前壞女孩形象,決定重回學園,積極進修,自我增值,全靠自己努力及堅持,專心學業,順利考獲碩士!現在形象大變身,洗底成功,更覺她日趨成熟、樣子甜美、身材苗條、談吐得體、溫柔大方、人見人愛,而且演技出眾、司儀淡定、觀眾認同、人緣甚佳,亦可貴是相信她仍保完璧,守豬待破!期望無論她繼續在演藝專注或在其他個人商業發展,將來必有成就,再度成為無線及港人新寵兒!

有咗學歷, 有條件嫁入豪門望族

講真,佢讀書係叻!
不過,佢之前形象咁差,好難令觀眾對佢有好印象
同埋佢讀書叻對觀眾有乜幫助
講真,連慧妍雅集都唔比佢入門,
就知佢個朵衰啦

慧妍雅集好多港姐成員都係闊太,
其實馮盈盈真係高分低能
入港姐最易入豪門原因,
就係出席慧妍活動識有錢佬,
佢仲衰到2018年話選港姐嫁豪門
係雞係公廁,
佢個朵衰左啦,仲得罪咁多闊太師姐

引用:
原帖由 大明小熹 於 2024-6-11 16:35 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240611/bkn-20240611150128399-0611_00862_001.html

猶記盈盈當年,選獲港姐,但說話直言,不加修飾,自破形象,惹來是是非非,備受批評!經過數年的人生歴練,加上個人感情上的遭遇,終於開竅醒覺,洗心革面,發奮圖強,一改以前壞女孩形象,決定重回學園,積極進修,自我增值,全 ...
守豬待破 
師兄,你都曲得佢好勁 
點解唔話佢陪過陳國強,
一早比阿伯中出多次啦

引用:
原帖由 格仔山 於 2024-6-11 16:40 發表

其實李嘉欣黎姿都冇乜學歷,
所以學歷唔係唯一指標,
不過馮一心都想嫁入豪門,
咁做乜成個小學雞希望大家知佢讀書叻,
啲人支持佢,佢都唔會做好演員本份回饋大眾啦

粗口爛舌,流氓一個。

引用:
原帖由 大明小熹 於 2024-6-11 16:35 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240611/bkn-20240611150128399-0611_00862_001.html

猶記盈盈當年,選獲港姐,但說話直言,不加修飾,自破形象,惹來是是非非,備受批評!經過數年的人生歴練,加上個人感情上的遭遇,終於開竅醒覺,洗心革面,發奮圖強,一改以前壞女孩形象,決定重回學園,積極進修,自我增值,全 ...
臭西始終係臭西

發糞塗牆﹒﹒﹒﹒洗掉過去扑狗形象,成為富4 ,5 代新寵?!! 

佢靠乜野佔領起家出場?
香港慘到現在先好D

佢讀乜
都賠吾到

仲有條烚A

勁呀, 不過唔知佢做到幾時唔再做幕前...

引用:
原帖由 格仔山 於 2024-6-11 16:40 發表

考獲國際認可學歷,尤其是碩士,絶不可能靠運氣,一定自己有食力及有讀書天份,亦不可能「被推薦」或「走後門」!而將來是否憑學歴嫁入豪門,沒有定論,但要知學歷是跟你一世,一世受用,不會因任何因素而改變!

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2024-6-11 17:50 發表

講真,佢讀書係叻!
不過,佢之前形象咁差,好難令觀眾對佢有好印象
同埋佢讀書叻對觀眾有乜幫助
講真,連慧妍雅集都唔比佢入門,
就知佢個朵衰啦

慧妍雅集好多港姐成員都係闊太,
其實馮盈盈真係高分低能
入港姐最易入豪門原因,
就係出席慧妍活動識有錢佬,
佢仲衰到2018年話選港姐嫁豪門
...
可能盈盈自幼已經知道自己做人處事作風,口沒遮攔,得罪人多,稱呼人少,冇機會嫁入豪門,不如干趣做回自己,想說什麼就說什麼,想做什麼就做什麼,這樣可能會開心啲!

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2024-6-11 17:55 發表

其實李嘉欣黎姿都冇乜學歷,
所以學歷唔係唯一指標,
不過馮一心都想嫁入豪門,
咁做乜成個小學雞希望大家知佢讀書叻,
啲人支持佢,佢都唔會做好演員本份回饋大眾啦
其實當年李嘉欣回考幾條A

但始終都係🪳🪳

主題標籤 #馮盈盈
鍵盤翻頁
左右