主頁 註冊 登入
醒覺,同AD講bye bye
  • 樓主: lp1601
  • 日期: 2024-6-20 13:17
  • 52,768
  • 103
  • 2
其實我都算係一個刁舵愛好者,當然都有少量rolex。
我有一個幫襯開已經買左一定數量既錶既AD(tudor,rolex 及其他品牌)。
唔知係唔係近期經濟唔好,AD sales 到月尾都會主動話佢差D數叫我幫佢買錶(當然唔包括rolex) 。
商業世界當然係give and take, 你叫我幫襯,我當然想會同佢講買埋rolex(只係想買D普通有少少炒價既sport 款,唔係Daytona)。但都係只讀不回。
近期,話返左隻新Tudor 仲要得1隻專登留左俾我。我再問佢會唔會有rolex派埋俾我,sales只係問我會唔會黎攞話我唔要就俾第2個客就完左對話。
係個晚我就知道我lee個客係佢地眼中已經無價值。個人終於瞓醒,所以我決定會同lee個AD講byebye亦決定係lee個咁樣買錶既情況下唔再買新錶。
錢始終都係留係自己袋開心D。



REPLY/回覆
樹下純情的師兄:
我親戚之前係周大叔買過好多金器呀飾物等等…有次佢幫我叫sales俾隻Tudor白貓我(高鋒時期),點知個sales拒絕,要我排隊,幾個月都無消息⋯自此之後,我親戚無再幫襯,隔咗一排之後個sales死死地氣打黎話有貨問我要唔要,太遲啦!到而家都無再幫襯呢間分店


dan2020:
答都唔答 係衰啲


ballhorsedog:
其實係sales問題


isaacmadtk:
如無誇大
個 sell屎幾仆街



查看更多回覆
RELATED ARTICLES/相關文章
More