• 瀏覽: 3,668
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1

引用:
原帖由 mochu 於 2024-7-6 19:57 發表

高德比較容易

引用:

同埋俾個貼士你喺澳門用高德好過Google Map

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-7-6 19:58 發表

高德比較容易
唔該晒肥仔師兄諗住返老婆鄉下後去重慶同北京玩吓

引用:
原帖由 mochu 於 2024-7-6 19:59 發表

唔該晒肥仔師兄諗住返老婆鄉下後去重慶同北京玩吓
呢個月份去熱到飛起喎,應該比泰國更熱,本來我都諗住再去重慶,但係真係嚇怕咗

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-7-6 20:02 發表

呢個月份去熱到飛起喎,應該比泰國更熱,本來我都諗住再去重慶,但係真係嚇怕咗
9月先去,所以而家開始plan行程

引用:
原帖由 mochu 於 2024-7-6 20:03 發表

9月先去,所以而家開始plan行程
哦咁就好啲開始天氣涼,重慶真係要做攻略,啲路好神奇,有時地圖都會出錯

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-7-6 20:04 發表

哦咁就好啲開始天氣涼,重慶真係要做攻略,啲路好神奇,有時地圖都會出錯
睇完你去重慶後就好想去見識下,不過返大陸最麻煩係唔可以預先好早買定車飛

引用:
原帖由 mochu 於 2024-7-6 20:05 發表

睇完你去重慶後就好想去見識下,不過返大陸最麻煩係唔可以預先好早買定車飛
唔使擔心,而家有15日之前唔會好難買飛嘅

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-7-6 20:07 發表

唔使擔心,而家有15日之前唔會好難買飛嘅
希望啦

引用:
原帖由 mochu 於 2024-7-6 20:08 發表

希望啦
何況你九月份啲學生都開學啦,少咗好多人同你搶飛

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-7-6 20:09 發表

何況你九月份啲學生都開學啦,少咗好多人同你搶飛
但據知北京係冇淡季旺季之分,只有分好多人同埋好很多人

引用:
原帖由 mochu 於 2024-7-6 20:10 發表

但據知北京係冇淡季旺季之分,只有分好多人同埋好很多人
冇咁誇張,北京我去過好多次,只要唔係大時大節唔會好誇張嘅

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-7-6 20:12 發表

冇咁誇張,北京我去過好多次,只要唔係大時大節唔會好誇張嘅
認同, 我國慶去過頤和園, 後海, 頤和園現場預約就入咗去, 北京好多景點都超大嘅景點, 就入口感覺人多。 頤和園行一圈腳差啲廢咗。

引用:

用高德更好喇

鍵盤翻頁
左右