• 瀏覽: 5,225
  • 回覆: 47
理hi你高層定低層,蝦GiGi就唔得,商業合約係需要談判的,最好各取所需
你地可能習慣出手雪藏,冷落你的藝人,但呢個係在校學生,不是老江湖,你唔怕寒左其他聲夢學生藝人的心,都去睇下身份證,睇下自己幾多歲,小心後尾果幾年啦
我都話當GiGi自己個女一樣,你依家搞到我個女黑屏唱歌懷念李玟姐姐,開心啦
https://www.youtube.com/watch?v=pZQbBvEdVJM進入香討影片區

都 E+都唔明,以佢哋嘅思維,Gigi 連吸呼都係錯,大台存在就係唔啱。

災星又剋到劉華
好彩天王一世有運
頂得順

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2024-7-7 01:09 發表

都 E+都唔明,以佢哋嘅思維,Gigi 連吸呼都係錯,大台存在就係唔啱。
鏡妖班打手來黑GiGi好正常
依家係TVB自己壓自己親生女
剛剛先有班混吉港姐到此一遊,話條件好苛刻,TVB顧下形象啦

你不續約,公司不派工作給你好正常,絕不會傷了其他藝員的心,你對公司有情義,公司優先考慮工作機會,好公平。公司自始至終沒講過旗下藝人壞話,只不過有傳媒煽風點火,你班唯粉跟住起舞,小心過左火位,對你偶像未必有利,到時TVB不簽,都嚇怕其他公司。

支支又揾樓主賣慘,TVB真可憐!

引用:
原帖由 moksau2002 於 2024-7-7 01:40 發表

你不續約,公司不派工作給你好正常,絕不會傷了其他藝員的心,你對公司有情義,公司優先考慮工作機會,好公平。公司自始至終沒講過旗下藝人壞話,只不過有傳媒煽風點火,你班唯粉跟住起舞,小心過左火位,對你偶像未必有利,到時TVB不簽,都嚇怕其他公司。
不續約定價錢傾唔掂係兩回事
你搞清楚先啦

引用:
原帖由 大明小熹 於 2024-7-7 01:45 發表

支支又揾樓主賣慘,TVB真可憐!
網上搵的
黑屏喊住唱歌

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2024-7-7 01:57 發表

網上搵的
黑屏喊住唱歌
支支賣慘,又賣眼淚!全世界在這天都安靜渡過,只是支支想借藉口炒作,為自己製造關懷聲音!

引用:
原帖由 大明小熹 於 2024-7-7 03:13 發表

支支賣慘,又賣眼淚!全世界在這天都安靜渡過,只是支支想借藉口炒作,為自己製造關懷聲音!
自己個女,肯定要撐

冇咗單吊支支,其他聲夢成員多咗 演出機會,冇咁單調,叫多其飛,食糊成功率高咗,正常番好多,果然,無心插柳,撥亂反正!

引用:
原帖由 大明小熹 於 2024-7-7 03:32 發表

冇咗單吊支支,其他聲夢成員多咗 演出機會,冇咁單調,叫多其飛,食糊成功率高咗,正常番好多,果然,無心插柳,撥亂反正!
唔係GiGi霸住,係好多聲夢小妹妹還在讀書
例如任暟晴就唔多願接Job,黃洛妍亞軍反而出鏡機會多
Chantel在外國,Yumi當時年齡法例規定唔可以做得太夜
當時疫情,GiGi係同學校請假,加酒店隔離好多日上大陸工作,當時仲係中學生
所以好抵錫
依家唔要人,TVB就反轉豬肚

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2024-7-7 04:06 發表

唔係GiGi霸住,係好多聲夢小妹妹還在讀書
例如任暟晴就唔多願接Job,黃洛妍亞軍反而出鏡機會多
Chantel在外國,Yumi當時年齡法例規定唔可以做得太夜
當時疫情,GiGi係同學校請假,加酒店隔離好多日上大陸工作,當時仲係中學生
所以好抵錫
依家唔要人,TVB就反轉豬肚
劇本是支支,唔聽話,咪要換人囉!

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2024-7-7 01:56 發表

不續約定價錢傾唔掂係兩回事
你搞清楚先啦

你知咩,唔知又插tvb

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2024-7-7 00:47 發表

理hi你高層定低層,蝦GiGi就唔得,商業合約係需要談判的,最好各取所需
你地可能習慣出手雪藏,冷落你的藝人,但呢個係在校學生,不是老江湖,你唔怕寒左其他聲夢學生藝人的心,都去睇下身份證,睇下自己幾多歲,小心後尾果幾年啦
我都話當GiGi自己個女一樣,你依家搞到我個女黑屏唱歌懷念李玟姐姐,開心啦
https://www.youtube.com/watch?v=pZQbBvEdVJM
又扮嘢去分散炎明熹唱歌無聲嘅缺點

主題標籤 #炎明熹
鍵盤翻頁
左右