• 瀏覽: 12,603
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
一星期播六天.初步來説首歌是洗腦入屋的

我之前都睇小咗肥妹
戀愛預告之後好似冇乜料到
近來兩首又出乎意料地好
重見少女情懷
Live就冇乜期望
但起碼錄音水準交到功課
歌夾到人已經唔易

引用:
原帖由 CHS1 於 2024-7-9 01:04 發表

我之前都睇小咗肥妹
戀愛預告之後好似冇乜料到
近來兩首又出乎意料地好
重見少女情懷
Live就冇乜期望
但起碼錄音水準交到功課
歌夾到人已經唔易
真!! 歌夾到人已經唔易
你估MC, 湯令山, Kiri T live 唱得好?  佢地D歌有水花, 因為歌夾到人!
而GG炎唱30首都無水花, 我真係唔知原因, 炎粉又話佢好唱得, 又話TVB創作班底差
下年去其他公司, 睇下仲賴D....

點解係對gigi打擊?點解唔係對JW windy yumi Archie打擊?

但首歌都幾難聽吓,都係Joyce嗰首最正

引用:
原帖由 麻煩可憐的海帶 於 2024-7-9 00:08 發表

一個正途入大學
另一個非正常途徑入大學
梗係吾一樣

引用:
原帖由 唔想返工了 於 2024-7-9 03:27 發表

點解係對gigi打擊?點解唔係對JW windy yumi Archie打擊?
對Rock一定唔係打擊
因為佢係墊底隱形人
樣又衰

是旦啦,一姐得一個,搶到咪坐正lor!

點解淨係對Gigi打擊,對其他歌手又無,對你個名又係果啲咩xxxx的xx,好明顯係打手分身啦!

引用:
原帖由 麻煩可憐的海帶 於 2024-7-9 00:08 發表

聽完都吾知唱乜能嘢

引用:
原帖由 nicau123 於 2024-7-9 02:10 發表

真!! 歌夾到人已經唔易
你估MC, 湯令山, Kiri T live 唱得好?  佢地D歌有水花, 因為歌夾到人!
而GG炎唱30首都無水花, 我真係唔知原因, 炎粉又話佢好唱得, 又話TVB創作班底差
下年去其他公司, 睇下仲賴D....
沒法, 雙非人愛走後門貪錢性格太深入民心, 不喜歡她自然唔想睇又唔想聽到佢啲 TBB 盲捧嘅歌曲, 只得一班大媽、大叔、宅男女炎粉俾佢不斷洗腦式當佢神咁崇拜!

丟,日日出gg gg乜你吾悶架!😰😱

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2024-7-9 03:41 發表

一個正途入大學
另一個非正常途徑入大學
梗係吾一樣
蠢啦,學下人走後門就唔駛讀書啦

打擊唔到

肥婆呢d係小品
係小幫助
叫好過冇

炎明熹果D
都係視帝級嘅
重頭劇台慶劇嚟

鍵盤翻頁