• 瀏覽: 15,954
  • 回覆: 57
  • 追帖: 2
+2
GIGI照係無線工作。

附件

Chantel Yiu Cheuk Faye_016.gif(293.63 KB)

Chantel Yiu Cheuk Faye_016.gif

淪為貨尾單位,促銷!沽清貨後再唔入呢隻忘本貨,轉倉入 Yumi !

引用:
原帖由 leon1982 於 2024-7-9 17:34 發表

GIGI照係無線工作。
消息來源?

其實Gigi 不嬲都冇所謂唔續約問題,只係傳媒老作嘅傳聞,TVB第一日已否認這個傳聞,樂易玲話 Gigi 嘅約仲有排未完,依家係傾緊合約關係,唔係傾續唔續約問題,以下樂易玲前兩日對記者講嘅說話:

講到Gigi有傳因不續約而被TVB雪藏,樂易玲澄清指炎明熹有排先完約:「佢份合約仲有排喎,我就唔知點解你哋咁多人對號入座,成日都話佢要走唔續約,其實我哋嘅同事都應該同佢傾緊合約關係,因為佢仲有一段長時間,我諗新聞界太關心佢。」

引用:
原帖由 leon1982 於 2024-7-9 17:34 發表

GIGI照係無線工作。
一早講左啦, 佢冇tvb佢什麼也不是, 天后? 粉絲?....呵呵...tvb比得佢亦隨時收番

引用:
原帖由 hklv 於 2024-7-9 18:20 發表

一早講左啦, 佢冇tvb佢什麼也不是, 天后? 粉絲?....呵呵...tvb比得佢亦隨時收番
起碼唔會叫自己做 亞洲第一 咁昂鳩

引用:
原帖由 不落凡間 於 2024-7-9 18:26 發表

起碼唔會叫自己做 亞洲第一 咁昂鳩
佢死唔比佢死咩關公細佬-關仁呀
係你d愚眛之人才特別多誤會/假想

引用:
原帖由 hklv 於 2024-7-9 18:20 發表

沒有我,你甚麼也不是,
唔信問吓你阿娘!

引用:

GIGI照係無線工作。
屌,人哋由始至終都無講過續約,解決乜鳩野呀 

引用:
原帖由 tfyl 於 2024-7-9 17:58 發表

消息來源?

呢個Gigi新聞只係幫助我
增加咁多黑名單啫!

班黃屎咪要收皮

又出呢D 低能post

引用:
原帖由 大明小熹 於 2024-7-9 17:58 發表

淪為貨尾單位,促銷!沽清貨後再唔入呢隻忘本貨,轉倉入 Yumi !
我睇好 Chantel。

鍵盤翻頁
左右