• 瀏覽: 8,376
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
+2
因為出面好多人都撐Gi,係咁小tbb,就扮晒野出演唱會同喵喵.,等D人以為已經解凍,其實係呃人.
如果真係解凍就應該安排出席live show啦

引用:
原帖由 airhei 於 2024-7-9 22:43 發表

因為出面好多人都撐Gi,係咁小tbb,就扮晒野出演唱會同喵喵.,等D人以為已經解凍,其實係呃人.
鬼叫佢好想反奬門人?雙非支應該雪足佢一千日,佢以後叫支千雪

引用:
原帖由 airhei 於 2024-7-9 22:43 發表

豬炎粉如果仲有人信GG炎-TVB無野, 智力有問題!!
其實, ARCHIE, CHANTEL D 回應都知道GG炎99.9%走硬, 係D豬炎粉當睇唔到聽唔到!!
你地唔奇怪無記者問曾生? 當然620做開壞人, 曾生只會報喜!之前報曾生走, 2日內開記招

又唔見620 串唔續約連姐? 你地睇下出邊跟TVB, 曾生有關係果班仲有無讃GG炎咪知有仲無機會續!
GG炎團隊應該口頭承諾一D野, TVB 先肯ALL IN GG炎, 又幫佢用盡人情叫OLD SEAFOOD 吹大佢!!又幫佢入大學!!上春晚!
但TVB估唔到佢甘功利. 無口齒
CHANTEL 老豆CFO, ARCHIE HKU(BBA), CITIBANK INTERN 都肯簽, 我唔信TVB要GG炎簽"不平等"條約
我撐TVB!
NO BULLSHITING!!
建議GG炎同TVB玩SHOW HAND, 叫姑丈入紙紅館, 亞博幫GG開演唱會, 如果秒殺, TVB都要跪!!

引用:
原帖由 nicau123 於 2024-7-9 22:52 發表

豬炎粉如果仲有人信GG炎-TVB無野, 智力有問題!!
其實, ARCHIE, CHANTEL D 回應都知道GG炎99.9%走硬, 係D豬炎粉當睇唔到聽唔到!!
你地唔奇怪無記者問曾生? 當然620做開壞人, 曾生只會報喜!之前報曾生走, 2日內開記招

又唔見620 串唔續約連姐? 你地睇下出邊跟TVB, 曾生有關係果班仲有無讃GG炎咪知有仲無機會續!
GG炎團隊應該口頭承諾一D ...
反骨炎一向扮佛系扮乖,可能曾生俾佢口頭承諾呃咗,所以到今時今日都無出過一句聲可憐的曾總

其實tbb真正雪嗰位係大J ,只係做樣俾會長睇,正麻煩友

同佢哋講嘥氣啦,喺電視見返佢就開心到死,隔咁耐先播演唱會就話解凍,1個鐘入面連廣告cut剩42分鐘左右咋,以為拍咗個法國品牌廣告就以為好紅,學你哋話齋,轉人好平常。自雪佢傳聞開始日日咁多佢嘅報道,你估唔方係有人背後發功要某媒體日日寫佢扮可憐,等tvb以為就算雪佢,佢都咁多人留意假象。

引用:
原帖由 republic 於 2024-7-9 23:09 發表

同佢哋講嘥氣啦,喺電視見返佢就開心到死,隔咁耐先播演唱會就話解凍,1個鐘入面連廣告cut剩42分鐘左右咋,以為拍咗個法國品牌廣告就以為好紅,學你哋話齋,轉人好平常。自雪佢傳聞開始日日咁多佢嘅報道,你估唔方係有人背後發功要某媒體日日寫佢扮可憐,等tvb以為就算雪佢,佢都咁多人留意假象。
法國品牌 S.T. DUPONT  係香港無自營店, 只有寄賣店, 叻極有限!

依D係之前拍落既存貨, 而家開始大清貨...

再加上已經無Live show, 無新訪問出街...

正常人都知咩事啦~

引用:

吾系喎
正路真頭抽起吾播

引用:

呢個星期日嗰個節目,佢有份出嚟唱歌。

引用:
原帖由 505249341 於 2024-7-10 01:02 發表

吾系喎
正路真頭抽起吾播
係呀,就唔知點解呢?

引用:
原帖由 nicau123 於 2024-7-9 23:17 發表

法國品牌 S.T. DUPONT  係香港無自營店, 只有寄賣店, 叻極有限!
咁酸嘅你 🤭 st dupont 大大個Gigi廣告喺佢哋個公司official Facebook同Instagram, 全球㗎 😌 

引用:
原帖由 完美好動的喉糖 於 2024-7-10 02:26 發表

係呀,就唔知點解呢?
應該傾掂數

YC期望Gigi約滿過妖臺,同班日夜相對!

感謝樓主咁憎TVB但每日咁有心去留意TVB各方面消息🤭

鍵盤翻頁
左右