• 瀏覽: 33,038
  • 回覆: 103
+4
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0709_00862_001.html

歐倩怡早前接受楊詩敏網上節目訪問提到4年前曾患了一場大病險死去,當時一直發燒,呼吸困難,更出現失禁情況,之後更暈倒,醒來時頭塞進痰罐度,被枕邊人漠視,沒有協助送院,對於被指「見死不救」?安仔則說:「唔係真嘅嘢唔想講,唯一可以講嘅係,我屋企間房唔會有痰罐,因為係套房嚟。(呢件事係歐倩怡親口講?)係呀,唔係真嘅嘢就唔講喇。(問吓歐倩怡點要咁講?)唔會,因為大家已經分開咗,各有各嘅生活,好難控制到人哋講咩,喺娛樂圈都適應咗唔會高調回應。(即係歐倩怡作出嚟?)你問佢啦。(網民鬧佢忘本?)唔想去評論。(網民話佢放過咗你令城中多咗個筍盤?)多謝大家關心,多謝大家點睇我,無論好唔好我都會接受。(歐倩怡話玩交友App,你都試下?)人哋嘅嘢唔講,我相信緣份,唔相信人去到某個階段就會停止咗,任何事都可以發生。(咁會唔會試吓交友App?)其實我好白痴嘅,電子嘢唔係好熟悉。(唔想提以前嘅事?)大家唔提就唔提囉

歐倩怡...離哂普講大話抹黑.安叔

佢係咪記錯,去咗另一個人屋企

引用:
原帖由 不落凡間 於 2024-7-9 23:12 發表

佢係咪記錯,去咗另一個人屋企
已後唔會信歐倩怡..講任何野

引用:
原帖由 nbachung101 於 2024-7-9 23:00 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240709/bkn-20240709173304242-0709_00862_001.html

歐倩怡早前接受楊詩敏網上節目訪問提到4年前曾患了一場大病險死去,當時一直發燒,呼吸困難,更出現失禁情況,之後更暈倒,醒來時頭塞進痰罐度,被枕邊人漠視,沒有協助送院,對於被指「見死不救」?安仔則說:「唔係真 ...
Tvb專出賤男

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2024-7-9 23:21 發表

Tvb專出賤男

TVB 第一賤男-方駿暉

老作都用吓腦,歐小姐又自認讀書多,家中用痰罐只係至少三十年前的事,好簡單啫:盆呀,歐小姐腦閉塞

我信安記

引用:
原帖由 姚尚謙 於 2024-7-9 23:25 發表

TVB 第一賤男-方駿暉
有排都未到佢

可能佢連自己屋企有痰罐都唔知

可悲, 兩夫妻搞成咁

反哂面咁喎

佢回應得幾高招
好間接地話前妻講大話
又唔會好落到前妻面

安仔本身都唔係好人....