• 瀏覽: 13,522
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
+3
其實佢原來個樣都可以丫。如果整到而家咁,是否師傅手藝不佳?

李婉華現在個樣出了問題嗎

居然要簽十年!我覺得當時TVB嘅心態,係預咗你唔簽。

不過做得TVB,就唔係靠佢份人工,主要係賺到個知名度,然後喺其他地方(例如代言、走埠登台等)搵真銀,咁你唔續約咪雪你,捧個第二個。遊戲係咁玩,各有各嘅利益(員工想高啲人工,公司想榨盡員工賺多啲錢),既有合作關係,亦有競爭關係。

引用:
原帖由 abcnam02 於 2024-7-10 06:18 發表

居然要簽十年!我覺得當時TVB嘅心態,係預咗你唔簽。

不過做得TVB,就唔係靠佢份人工,主要係賺到個知名度,然後喺其他地方(例如代言、走埠登台等)搵真銀,咁你唔績約咪雪你,捧個第二個。遊戲係咁玩,各有各嘅利益(員工想高啲人工,公司想榨盡員工賺多啲錢),既有合作關係,亦有競爭關係。
可借周潤發有幾多個
人生有幾多個十年,柴九哥都係得一個
佢自己都講左捱左20年,都無佢一年紅的收入😬

冇!你信唔信

引用:
原帖由 自動跳動的樹苗 於 2024-7-10 05:40 發表

員工係一間公司最緊要嘅資產!

【Yahoo娛樂圈 報道】// 睇落風光,但李婉華話當時人工低工時長,生活捉襟見肘,收工搭的士已經係一大負擔。藝人要見人,拍劇戲服又唔多,收入有限嘅李婉華為公為私要去花園街女人街買衫;更因為公司公家化妝品搞到皮膚出問題,又要駛一筆。李婉華話到結婚先至第一次去日本,因為唔敢亂駛錢。 //

...
賣埋肉都紅唔起嘅 7 線女星

佢個女就真係要整

引用:
原帖由 free33sky 於 2024-7-10 06:38 發表

可借周潤發有幾多個
人生有幾多個十年,柴九哥都係得一個
佢自己都講左捱左20年,都無佢一年紅的收入😬
薛家燕成日去登台,掂過碌蔗

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2024-7-10 00:11 發表

佢冇整,但唔好忘記佢已經登六,大過煒哥一截啦

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2024-7-10 00:11 發表

果時跟唔震乳個樣無咁膠的

佢真心唔差,老左都咁靚

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2024-7-10 07:11 發表

賣埋肉都紅唔起嘅 7 線女星
人地宜家utube做得有聲有色😏

主題標籤 #李婉華
鍵盤翻頁
左右