• 瀏覽: 10,092
  • 回覆: 32
一隊無心爭取第三個入球, 另一隊無能為力, 成個下半場都係悶.  西班牙又係打返功利主義足球, 領先一球就不思進取, 只望到完場, 唉...........

唔入波就係垃圾波

以今屆場場悶波嚟講,呢場有半場好波都收貨

英法呢對悶波雙妹嘜 , 
法國唔玩悶就玩完 , 睇怕英格蘭都要執定包袱

全場波都精彩喎。

下半場淨係睇法國俾西班牙搓傳到一棟都冇就夠好睇。

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2024-7-10 04:59 發表

一隊無心爭取第三個入球, 另一隊無能為力, 成個下半場都係悶.  西班牙又係打返功利主義足球, 領先一球就不思進取, 只望到完場, 唉...........
我覺得樓主應該睇NBA, 每分鐘都有波入,唔使加時十二碼

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2024-7-10 04:59 發表

領先下唔攻好正常 因為仲有場決賽

引用:
原帖由 hfceddie 於 2024-7-10 07:08 發表

全場波都精彩喎。

下半場淨係睇法國俾西班牙搓傳到一棟都冇就夠好睇。
以為多波入先至好睇嘅
係撚識波球迷咩

@美斯登基做球王你識閪咩,食撚屎啦你

引用:
原帖由 大口仔XD板 於 2024-7-10 07:15 發表

尼位師兄講得好有趣
講真啦,下半場好驚西班牙被追和,又要加時射12碼。

引用:
原帖由 有用奇幻的枇杷 於 2024-7-10 07:47 發表

@美斯登基做球王你識閪咩,食撚屎啦你
你啱

西班牙球隊領先後除了「搓」之外還有表現「轆地沙」,由一線球員到香港揾食的九線皆有此技能。

引用:
原帖由 大口仔XD板 於 2024-7-10 07:15 發表

桌球更好,尤其係奧蘇,平均十五六秒入一個波!

不會再多入球😱

夠數就算,如果3比1邊有心機睇。

鍵盤翻頁
左右