• 瀏覽: 9,370
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
+16
關鍵入球,淘汰賽又入波,又帶領球隊入決賽,呢個就係球王美斯。
再睇某啲包裝球星數據,廿射零入球,場場冇料,出局又話要挑戰下一屆。
拖累住成個國家足球發展。

真球王 - 美斯
真球霸 - C.朗拿度

白痴仔又會話係內定的

又帶球隊入決賽
起碼
點都唔會衰到排829
繼續騎

引用:
原帖由 messissem 於 2024-7-10 10:07 發表

關鍵入球,淘汰賽又入波,又帶領球隊入決賽,呢個就係球王美斯。
再睇某啲包裝球星數據,廿射零入球,場場冇料,出局又話要挑戰下一屆。
其實都無乜特別 加拿大實力比較差 阿根廷贏係應該

引用:
原帖由 青春修煉手冊 於 2024-7-10 10:10 發表

真球王 - 美斯
真球霸 - C.朗拿度
無錯…隻829最叻就係蝦蝦霸霸

美斯所帶領的阿根廷
已第六次入決賽(洲際盃不計)
點計都好過另一位只代表國家隊打過半場唔夠決賽嗰件

六次決賽,已有兩冠,嚟緊挑戰第三冠
成績算係咁。有幾球員可以打到咁多次國家隊比賽嘅決賽?

唔好同我講球會級嘅比賽水準較高。球會,只要有錢,有名氣,差唔多咩頂級球員都買得到。踢呢啲球會入決賽嘅難度不及國家隊入決賽。

例子,八十年代尾,九十年代被,米蘭以荷蘭三劍俠橫掃歐洲。但荷蘭三劍俠除了88歐洲國家盃外,國家隊完全無成績可言(92年四強被丹麥淘汰)。90年代初嘅荷蘭,我諗其實力,不亞於2008~2012嘅西班牙。呢個正好說明,國家隊打入決賽有幾難!

而美斯已成功帶領阿根廷打入兩次世界盃決賽,攞咗一次冠軍。

引用:
原帖由 messissem 於 2024-7-10 10:07 發表

關全球華人鳩事咩。。。。。。🥲

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2024-7-10 10:43 發表

其實都無乜特別 加拿大實力比較差 阿根廷贏係應該
又唔係真係咁差,都有機會入波

朗伯嘅die hard fans, 情何以堪

無用
過街老鼠梅西入幾多球拎幾多冠都係唔計
梅西永世包尾

樓上白痴插仲未死

基本上贏到世界盃,美洲盃就易如反掌。
當然覺得烏拉圭同哥倫比亞都有機會,但佢地4 強互相對決foul走自己一隊。咁就令阿根廷奪冠既機會容易左唔少

引用:
原帖由 美斯登基做球王 於 2024-7-10 11:34 發表

樓上白痴插仲未死
小左好多上嚟啦 陰功
主力睇tbb花旦掛

鍵盤翻頁
左右