• 瀏覽: 3,260
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
+4
今屆「歐國盃」,
出現耀眼天才超新星~拉明耶馬。(又係有個"明"字)

16歲,
讀緊書,
孭住書包去比賽,
萬眾矚目,
一早已受「球王祝福」。

不期然想起16歲時參賽《聲夢傳奇》時的炎明熹。

西班牙唔知有冇智障講:
「耶馬你比心機讀書啦!唔好發球星夢啦!!」

呢D人唔知「笑九佢好」定「吊九佢好」!!

引用:
原帖由 黃老邪 於 2024-7-10 16:34 發表

西班牙唔知有冇智障講:

西方人係呢班人嘅契哥,
鬼敢講出口咩?

引用:
原帖由 黃老邪 於 2024-7-10 16:34 發表

西班牙唔知有冇智障講:

人哋真係畀心機讀書喎, 相當自律帶埋暑假功課去踢歐國盃。 人哋冇夜晚頻頻出席商演賺錢,考試期間亦無去外地演出呢類商業活動。

引用:
原帖由 陳知英 於 2024-7-10 17:32 發表

人哋真係畀心機讀書喎, 相當自律帶埋暑假功課去踢歐國盃。 人哋冇夜晚頻頻出席商演賺錢,考試期間亦無去外地演出呢類商業活動。
得啦!得啦!
多謝留言。

比基佬梅西脫光豬同摸過

用咗施洗美斯D聖水,即刻變球王

Gigi應該無佢咁好波!

引用:
原帖由 陳知英 於 2024-7-10 17:32 發表

歐國盃 =>係國際水平賽
GG炎 踢聲夢1=>商業機構比賽黑箱作業"冠軍"
豬炎粉甘ON9用D真實力去同GG炎比, 咪出醜

引用:
原帖由 nicau123 於 2024-7-10 23:11 發表

豬炎粉甘ON9用D真實力去同GG炎, 咪出醜
得啦!得啦!
叫炎明熹唔好發明星夢,比心機讀書吖嘛!
又長氣又譖氣,劍橋都唔收呀!
費事弔九你,笑九你算啦!

引用:
原帖由 黃老邪 於 2024-7-10 23:36 發表

得啦!得啦!
叫炎明熹唔好發明星夢,比心機讀書吖嘛!
又長氣又譖氣,劍橋都唔收呀!
費事弔九你,笑九你算啦!
唔係, 我唔會叫GG炎唔好發明星夢,比心機讀書!
因為GG炎真係唔係讀書料!
去做MODEL!!

引用:
原帖由 黃老邪 於 2024-7-10 23:02 發表

https://youtu.be/bREqGy5EtR0?si=hw85r7TmtB9yi3mD

星味濃
Gigi型靚高青春無敵,呢個廣告好正。
S.T. DUPONT 👍

引用:
原帖由 nicau123 於 2024-7-10 23:11 發表

豬炎粉甘ON9用D真實力去同GG炎比, 咪出醜
無錯,肥薑,Anal Low 嗰啲先叫真實力