• 瀏覽: 895
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
+4

用緊既集運公司非常便宜,所以唔係成日派貨,今次特別耐,7月3日已經到香港了,但唔派去自提點,我亦唔急用既~
估下幾多號會派到去長沙灣聯邦廣場的自提點~

單號24051510

引用:
原帖由 鳳凰美韵 於 2024-7-10 19:56 發表

用緊既集運公司非常便宜,所以唔係成日派貨,今次特別耐,7月3日已經到香港了,但唔派去自提點,我亦唔急用既~

單號2 ...

我估7月15日,下星期一。
所買的是女生用品?

引用:
原帖由 秋天小甩頭 於 2024-7-10 20:37 發表

我估7月15日,下星期一。
所買的是女生用品?
集運呀,好多野,有黃紙,廁紙架,浴簾等等......

引用:
原帖由 鳳凰美韵 於 2024-7-10 19:56 發表

單號2 ...
12號到!
  物品是圓柱形的木製物品,紅色、綠色,配有金屬動物圖案,如虎形!🤔

引用:
原帖由 靚靚0912 於 2024-7-10 20:50 發表

12號到!
  物品是圓柱形的木製物品,紅色、綠色,配有金屬動物圖案,如虎形!🤔
好多嘢合單一齊運過來呀,唔係一件物件

同用估甩頭兄食飯的戌時盤,唔知得唔得。

午日到步。唔知係咪呢排貨品過關,查得嚴左,所以遲
最快7月17日到,
否則要一個午日7月29日,

引用:
原帖由 淳雅 於 2024-7-10 21:45 發表

同用估甩頭兄食飯的戌時盤,唔知得唔得。

午日到步。唔知係咪呢排貨品過關,查得嚴左,所以遲
最快7月17日到,
否則要一個午日7月29日,
3號已到咗香港,所以不是海關問題。
自提點職同我講過,我個間真係試過兩星期先到,所以17號不是沒可能的。

鳳凰在搬家

引用:
原帖由 半空性感的膠袋 於 2024-7-11 07:48 發表

鳳凰在搬家
鳳凰于飛和荊大官人!😉

引用:
原帖由 靚靚0912 於 2024-7-11 07:51 發表

鳳凰于飛和荊大官人!😉
哇哈哈😆
那祝2位百年好合

荊大官人也和膠袋永結銅心! 😘🌹😁

引用:
原帖由 鳳凰美韵 於 2024-7-10 22:41 發表

3號已到咗香港,所以不是海關問題。
自提點職同我講過,我個間真係試過兩星期先到,所以17號不是沒可能的。
值符天沖坐休門,可能d車隊訓緊覺。

引用:
原帖由 半空性感的膠袋 於 2024-7-11 07:48 發表

鳳凰在搬家
不是啊!換一換屋企啲舊嘢,反正併多多好平。

今天剛收到通知,到咗自提點

鍵盤翻頁
左右