• 瀏覽: 21,437
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
+33
本主題由 版務管理. 於 2024-7-11 11:26 移動
孖妹:阿嬌/阿Sa,由2000年出度至今,紅足24年。真係唔知點解!

呢對組合,最近仲喺內地十四個城市舉行巡迴演唱🎶

傳聞票房消售,一票難求。

仍然有咁多粉絲歌迷撐佢哋,

老老實實化幾百蚊睇演唱會,Twins交足貨, 無論舞台佈景以至首本金曲令人滿意。

twins好安於做偶像派,唔會吹到自己世一,加上型像正面(初出時),嗰陣樂壇又冇咩女(楊嬸同容姨),所以紅起

引用:
原帖由 陳知英 於 2024-7-10 21:38 發表

老老實實化幾百蚊睇演唱會,Twins交足貨, 無論舞台佈景以至首本金曲令人滿意。
難得有楊老板對佢哋兩個全力支持。

黑鮑粗口組合更係正啦

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2024-7-10 21:42 發表

twins好安於做偶像派,唔會吹到自己世一,加上型像正面(初出時),嗰陣樂壇又冇咩女(楊嬸同容姨),所以紅起
對啊!當年青春少艾。形象清純,連賭王啲仔女都係孖妹啲粉絲。

閃卡 兼 陪酒 組合。  

歌路行對咗
一大堆少女hit歌
食到變阿嬸都有得食
咪話佢地唱功差
慘得過啱feel

https://www.youtube.com/watch?v=n5rLwPZ1s3o

戀愛大過天,風箏與風,女校男生等,那些年歌曲電台,電視台不停播送。

引用:
原帖由 CHS1 於 2024-7-10 22:01 發表

歌路行對咗
一大堆少女hit歌
食到變阿嬸都有得食
咪話佢地唱功差
慘得過啱feel

https://www.youtube.com/watch?v=n5rLwPZ1s3o
認同👍

引用:
原帖由 陳知英 於 2024-7-10 21:38 發表

你知唔知佢哋係內地的演唱會一張飛!幾多錢幾百蚊想睇

引用:
原帖由 純情的結他 於 2024-7-10 22:12 發表

戀愛大過天,風箏與風,女校男生等,那些年歌曲電台,電視台不停播送。
廿年前既相同化妝技術都好過宜加D乜撚聲夢.

鍵盤翻頁
左右