• 瀏覽: 19,273
  • 回覆: 35
  • 追帖: 9
多謝你個澳門最新賭場介紹報告

thanks very much, It's just 1360,  so nice!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Badboy911 於 2007-5-23 04:08 PM 發表
多謝你個澳門最新賭場介紹報告
我認, 係......賭, 賭, 賭 !   賭完又賭~~~哈哈~~!

回覆 引用 TOP

thanks you for your sharing...

我想與你從今開始,
兩位一體,
我們就像愛情影劃戲,
你令愛了不起,
無明份的浪漫,
究竟是 **喜**, 還是**酸** ?
希望在藍色街燈下,
我們再可以及時擁抱 !

回覆 引用 TOP

請問星際係咪好近永利,thank you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 661033 於 2007-5-25 04:48 PM 發表
請問星際係咪好近永利,thank you
新葡京對面永利, 永利隔離星際, 我個次夜晚7點零去星際, D人妖介係度任影, 好靚架. 身材好到不得了.
新葡京後面行幾條街有法魯王, 去埋啦, 好靚架. 睇裝修都抵啦.

回覆 引用 TOP

我都係ARMARM去完澳門返黎(24/5-25/5),都係住利澳,一去到等左5分鐘到就有車,同樓主一樣CHECK-IN 都唔洗點等,張床又舒服~我果間係DOUBLE BED豪華房,係關X旅行社BOOK,包來回船飛千3 左右~HOTEL方面都好滿意~
冇之前D人講得咁差~賭場最靚都係新葡京&星際~D女真係好正~~哈哈~
好同意樓主GE講法~~~~~~~~

回覆 引用 TOP

介紹得好好,多謝你的分享,下次再遊澳門要搵機會去試下順德公

回覆 引用 TOP

我都去左rio wo~20-21/5不過我好小賭~~只玩過佢比個d~~打個和~~不過聽你講偉仔到幾好玩,
下次試下先~~~不過我好黑仔~~~去時坐船有意外要係個sea等成個hour~~第二日by bus時又死火
,日日又下勁大rain>.<我千一蚊~~2個人~~張bed大到訓到4個人

ipo~3993~998(沽左)~1880~656
355~764(待沽)~1168

回覆 引用 TOP

我3月個陣都去過澳門玩
我同2個朋友 就真係觀光美食為主 但都有去金沙 英皇玩下...
hehe 我就win左千幾蚊 諗起都開心 仲要2次都中6點 買$50 有$700收
hehe...

水蟹粥個間好似叫 誠昌...?!

回覆 引用 TOP

驟眼睇,隻鵝掌成隻人手咁!

無悔八十年代

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stella913 於 2007-5-27 12:51 AM 發表
我3月個陣都去過澳門玩
我同2個朋友 就真係觀光美食為主 但都有去金沙 英皇玩下...
hehe 我就win左千幾蚊 諗起都開心 仲要2次都中6點 買$50 有$700收
hehe...

水蟹粥個間好似叫 誠昌...?!
誠記定誠晶呀~........ ~總之係响手信街, 鉅記對面的啦~ccccccc 都幾好味, 想起都想再去一次 macau.
真係未玩夠架  >_<"

回覆 引用 TOP

誠昌呀-.-

我都想去多次
仲未食夠-.-

回覆 引用 TOP

終於睇到個食剩的鮑魚了,謝謝分享

賺錢難

回覆 引用 TOP

thanks for sharing
going rio tmr

回覆 引用 TOP