• 瀏覽: 11,283
  • 回覆: 43
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 tsk1902 於 2007-5-22 05:16 PM 發表

東望洋我住左一晚...星期六入住...1170..係中旅訂...殘又唔算...都OK囉...三星到....其實係我小學時同家人住過..見又平..咪再試下囉...但張床有虱..所以都係無下次...

可能近年澳門起得太 ...
原來係1170,係標準2人房冇加床?我住京都$700中旅訂(淨房租),標準雙人床,我隻小腿比野咬呀,宜家仲係痕緊
我都懷疑張床有虱
下次我會揀返皇都算,費事失望

第2日有去觀光塔呀(冇咩點影相),食埋自助餐dinner,dinner ok呀~中旅買
view係正,不過落雨,玻璃窗睇唔清楚(好似落雨搭冷凍巴咁)
下次會再去食dinner,一定要試甜品蛋糕呀
聽人講lunch少野食好多

我仲寫緊第2日
upload相個網好似有d問題

星期日係香港黑雨定澳門黑雨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsk1902 於 2007-5-22 05:52 PM 發表

星期日係澳門黑雨呀...不過都好彩..我返來香港睇返新聞...星期日早船...擱淺左...可能大雨關係..都幾危險...

我原本我都想去觀光塔食自助餐...但有網友介紹新葡京自助山 ...咪去試 ...
星期日澳門黑雨我真係唔知,去到都冇睇電視,同我地同行果幾個人星期日朝早搭船走左,不過佢地10點先起身
葡京自助山第一晚我都有去,餐廳d人好似好怪,成日收人隻碟

bf話皇都貴京都成200蚊,我知道果刻都遲啦,出發前3日已經book左
點知質素真係差咁遠!我寧願食平d,200蚊都係返度啦,不過d男人就係咁冇所謂
叫佢訓街佢都冇所謂tim

皇都唔係我地訂ga
bf冇理張�呀,checkout時比返酒店
引用:
原帖由 tsk1902 於 2007-5-22 05:55 PM 發表
或者妳用呢個放相

http://photobucket.com/
我個photobucket宜家ok返喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsk1902 於 2007-5-22 06:23 PM 發表

男人就係咁..好小會注意D細節...其實我對住都無乜要求..最重要係乾淨...但京都真係咁差咩...所以有時住過..都唔想轉...

我都唔想睇電視架..但大雨出唔到去...又要燙褲呢...咪找D事來打發時間囉....

...
我最怕dirty同冇安全感囉
我鞋搵風筒吹咋,京都個風筒係廁所度 = =
去到京都都5點有多,仲要吹一對全濕既鞋
仲要book左6:30 旅遊塔食野,我唔想著人字拖去 (海綿人字拖)
好彩夠時間者

我bf隻腳up到好恐怖,我唔識講喇
佢冇買拖呀,佢都唔care對鞋全濕 變態ga!

冇去鑂仔呀

回覆 引用 TOP

哇, 你都幾好彩喎, 連老虎機都中幾雲.
影的相都唔錯呀.
我就因為行過就算, 無影旅遊景點呀.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsk1902 於 2007-5-22 07:17 PM 發表

我最怕對鞋濕..我最頂唔順濕濕淋淋..個種感覺...覺得好DIRTY...所以落雨個時我行路一定拎起褲腳..我覺得街一落雨會好DIRTY下...所以我一返到去..即時借個燙斗先...濕淋淋痴住我身好似唔自在咁...
...
我風筒開到最勁,唔理得咁多喇,都吹左半個鐘
係好趕呀,5:50出門口搭的士,冇車呀,等左陣先有車,去到6:15左右啦
自助山同旅遊塔,我覺我旅遊塔好d,甜品正好多,有景睇(如果唔落雨更好),好浪漫
魚生刺身2度都差唔多
自助山果度多人d囉,迫d,大d囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsk1902 於 2007-5-22 08:26 PM 發表

妳個風筒都還好...我個 o個吹吹下會發熱架..直到係燙手呀....幾驚會燒左...到時仲大獲...唔知要賠幾多....

咁我下次都去旅遊塔試下先....咁個日妳有無影低D相呀...放上來睇下O丫...
冇諗過會壞機BOR ,佢冇興
旅遊塔影左少少相JA,因為果度暗,我相機冇電,得返手機,我都係等燈光轉到我頂頭我先影
我完成第2日遊記喇,之前唔小心冇左
引用:
原帖由 tsk1902 於 2007-5-22 08:35 PM 發表

咦...原來妳有去龍華呀...我都有去呀..妳幾時去?.同類似燒賣既點心...跟住無啦...少得可憐..但食物OK...係款式少o者...但都有特別地方...係落去門口位..有張好耐之前既尖沙咀照片...我估大約都係三十幾年前 ...
我星期六去,我地成班人(7個)都拎住相機影相,唔得閒食野咁,太引人注目
食既都同你講D差唔多啦
埋單走果時,老闆都叫我地睇一張相,話我地一定未有耐出世,就係尖沙咀果張相喇,我冇影,同行其他人有影

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]