• 瀏覽: 541,001
  • 回覆: 712
  • 追帖: 4
本主題由 littleamy 於 2020-7-2 09:33 PM 提升
【投票主題申請處】- 新版規已經實行

新版規推出後,  版面所有投票帖將會全部移走, 有需要請到此區申請

請各位緊記  , 必須申請批准才可以開主題.

申請人必須提供以下三項資料:

[Copy to clipboard]
CODE:

主題名稱:
選項內容:
投票目的:

*如申請獲得批准,必須依據申請時所提供的資料發帖。

主題內容必須要和申請內容一樣.否則就算批准,都會立即關閉及扣10分處理

未經申請投票自行開帖,將扣10分處理.

已批准的投票,為期二星期.過期帖子將會關閉及轉移處理.請會員留意.

不得發表沒有意義/結果、假設性問題、攻擊/侮辱性或有欠公平的投票
因為此舉會引致大量罵戰及不愉快的事情發生。
例子包括以下各項:

.歌手和歌手之間既大部份比較(包括唱功或技巧),但有些情況下版主有權經過相討後批准, 一切由版主決定 ,會員不得異議
.fans 和 fans 之間既所有比較

.所有假設性的問題
.歌手在娛樂圈的存在價值

獲得批准的主題,版主會+分作通知,
版主會在帖內
留言

版主有權隨時更改不得發表主題類別,不另通知.

已批准的主題如發現內容發生罵戰或侮辱歌手/fans 等等,將會關閉,一切由版主定奪,謝謝

和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同說話之餘,而又互相尊重。

回覆 引用 TOP

主題名稱:一隻牛的異想世界VS小小
選項內容:小小,一隻牛的異想世界
投票目的:比較兩隻新碟
引用:
批准
但如發現有任何違規情況本版版主將會關帖,要注意哦^^
http://www2.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4829464&extra=page=2

fuck

回覆 引用 TOP

家下申請= =
http://www13.discuss.com.hk
啱啱入嚟冇睇到新版規姐,,,,,,,,,
引用:
請根據以下格式申請

主題名稱:一月一號叱吒,,,你想ivana攞咩獎
選項內容:
專業推介 叱吒十大
叱吒樂壇至尊唱片
叱吒樂壇唱作人(金)
叱吒樂壇唱作人(銀)
叱吒樂壇唱作人(銅)
叱吒樂壇女歌手(金)
叱吒樂壇女歌手(銀)
叱吒樂壇女歌手(銅)
叱吒樂壇我最喜愛女歌手
叱吒樂壇我最喜愛歌曲
投票目的:只係問下d人想佢攞咩獎,,,
引用:
批准
但如發現有任何違規情況本版版主將會關帖,要注意哦^^
引用:
已到期投票,已轉走處理

回覆 引用 TOP

總版規[五]於07.09.03已有最新修訂,最按 總版規查看。

回覆 引用 TOP

如果只係睇唱功,,
KARY>THERESA>STEPHY

雖然KARY首逼得太緊
真係唱得好緊
但佢唱得唔差既

THERESA 最新歌
MY CUP OF TEA
出奇地喜歡~~
把聲又變左
比親朋勿友時期特別~~

STEPHY就
憑電燈膽奪得鄧走音之名,,

如果睇樣
THERESA>STEPHY>KARY

THERESA 再出番黎
令左
更加有女人味

STEPHY 個樣就好普通~~

KARY 就 ..............

整體來說
我支持THERESA多D
雖然佢唔紅
希望佢可以比多D心機 =]]
引用:
申請時請依照以下格式^^

CODE:
主題名稱:
選項內容:
投票目的:

現居首爾~ 香港 x 韓國 mix
Sistar <3 Red Velvet <3 Gfriend <3 SNSD <3 Beast <3 Orange Caramel <3 After School <3
特別支持Brave Girls!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屌心儀 於 2007-7-26 09:40 AM 發表
屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀
你除左識做呢樣野外, 請問識唔識做返d有貢獻既野

你咁幫我個名做宣傳..我銀行簿仔琴日先打完..我得 10蚊零8毫子咋啵 .我無錢比架喎

親愛的 ,你就算每日上黎咁做...我仍然生活得非常開心  多謝關心 再見

和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同說話之餘,而又互相尊重。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屌心儀 於 2007-7-26 09:40 AM 發表
屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀屌心儀
天氣很熱麼
要飲多d涼茶降降火^^

總版規[五]於07.09.03已有最新修訂,最按 總版規查看。

回覆 引用 TOP

鬧埋我,可能都係我親手ban你,我身為分區版主,怎麼會不夠下屬紅,太不公平了

無知比幅射更加可怕!

回覆 引用 TOP

主題名稱:大家覺得今年既男新人王係陳柏宇定洪卓立?
選項內容:1.陳柏宇 2.洪卓立
投票目的:想知道大家既感覺

引用:
唔好意思,關於歌手之間既選擇,我地唔會批准,之前太多罵戰因而咁發生,非常抱歉^^

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

主題名稱:鍾舒漫的新碟中邊首最好聽
選項內容:1. 乖女仔
               2. 街頭女皇
               3. 高手過招
               4. Let's Pop
               5. Call Me
               6. 愛味
               7. 人魚前傳
               8. 舒曼的狂想曲
               9. 好好擁抱
              10. 得一個
              11. 數綿羊
投票目的:想問下各位對呢隻新碟新歌的評價
引用:
批准
如發生違規情況版主將會關帖
http://www10.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4839689&extra=

引用:
已到期投票,已轉走處理

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

主題名稱:一月一號叱吒 你想張敬軒攞咩獎 唱作人獎定男歌手獎??

選項內容:叱吒樂壇唱作人
               叱吒樂壇男歌手

投票目的:大家上年見到軒仔係叱吒攞唱作人獎都好開心,但同時又好NG抵佢攞NG到男歌手獎,
               唱作人獎同男歌手獎定義都好NG同, 咁大定想佢今年攞咩獎多d??

引用:
批准
如發生違規情況版主將會關帖

http://www10.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4846829&extra=page=1

引用:
已到期投票,已轉走處理

[IMG]http://i10.photobucket.com/albums/a132/echan0413/_2157.gif[IMG]

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]