• 瀏覽: 11,454
  • 回覆: 27
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 sondream 於 2007-8-13 03:30 PM 發表
d相好靚呀...
個音樂噴泉o係邊架...?好靚呀...
邊度可以睇得清楚呀...?
睇噴泉表演,最佳位置就係去政府總部對開既湖邊空地。果度仲有幾間 bar 架!

南灣湖激光音樂噴泉表演時間

激光表演星期六至日: 20:3021:0021:3022:00
(
在特別的節日如元旦、春節、中秋、聖誕等,將會增加表演場數。)

音樂噴泉表演星期一至星期五:13:0014:0018:0019:0020:0021:0021:3022:00星期六至星期日:10:0011:0013:0014:0015:0016:0018:0019:00, 20:0021:0021:3022:00

世界上難以自拔的,除了牙齒,還有愛情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 quincypc 於 2007-8-13 06:53 PM 發表
嘩.... d 相真係影得好好, 而且景點又多.

今個週末我會過去玩, 等我又影番一輯 upload 上黎, 同大家分享下先.....
有無我影得咁好先?    

等你 d 佳作呀!
引用:
原帖由 mani0427 於 2007-8-13 10:57 PM 發表
我好鍾意澳門這個地方 ,如果細心發現就知道真的好有特色,好美~
的確,澳門俾到我好多驚喜,令我明白到澳門人擺左好多心思係旅遊業,絕對唔只係發展賭業。

反而,覺得香港有d及唔上佢呀!

回覆 引用 TOP

good post, 好好, 好多相

回覆 引用 TOP

影得好好ar~原來落雨的澳門都可以咁靚架~!!^^
我8月頭都有去澳門ar~
去的地方同你差唔多~!!
不過我去果幾日就曬到燶左~
又熱又曬~d相相都好靚架~
不過原來雨天又有另一種味道~
正ar~!!

回覆 引用 TOP

多謝你令我可以從另一個角度睇到自己住緊ge地方都可以咁靚
突然間我都好有興趣拎起部相機周圍去影添

多謝分享  

我去左幾十次,行程都是
碼頭=====>永利=====>碼頭

每日賭幾口 買車又買樓
番攤唔買痴, 好易變乞兒

回覆 引用 TOP

d相影得好好,我好鐘意觀光塔那張

多謝你用心分享

MTV放送區
澳門就是與別不同

身體發膚,受之父母,不敢毀傷,孝至始也。

回覆 引用 TOP

議事亭前地及新馬路張相影得好有氣氛. 旅遊塔張相影得好靚.

無悔八十年代

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mani0427 於 2007-8-13 10:57 PM 發表
我好鍾意澳門這個地方 ,如果細心發現就知道真的好有特色,好美~
很同意.....

回覆 引用 TOP

我黎緊會去MACAU...你既行程應該幾岩我...^^ thank you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bernice1227 於 2007-8-14 03:49 PM 發表
影得好好ar~原來落雨的澳門都可以咁靚架~!!^^
我8月頭都有去澳門ar~
去的地方同你差唔多~!!
不過我去果幾日就曬到燶左~
又熱又曬~d相相都好靚架~
不過原來雨天又有另一種味道~
正ar~!!
如果天氣好,我就可以影下日頭有藍天既相,同埋日落相呢!

希望下次我都可以去曬下...... 哈哈!
引用:
原帖由 kelvin917 於 2007-8-14 03:54 PM 發表
多謝你令我可以從另一個角度睇到自己住緊ge地方都可以咁靚
突然間我都好有興趣拎起部相機周圍去影添
kelvin 兄,你住澳門架?

我覺得澳門唔錯,感覺上比較清幽,無香港咁繁忙呢!
引用:
原帖由 bird1015 於 2007-8-15 12:16 AM 發表
d相影得好好,我好鐘意觀光塔那張

多謝你用心分享
我都要多謝,小弟有一精了!哈哈!
當然,分享旅遊相片同經歷先係最開心呀!
引用:
原帖由 gozilla1941 於 2007-8-15 12:26 AM 發表
議事亭前地及新馬路張相影得好有氣氛. 旅遊塔張相影得好靚.
旅遊塔果張,要擺低部機,set 暴光三秒先夠光同埋唔會手震......
引用:
原帖由 奶瓶 於 2007-8-15 11:08 AM 發表
我黎緊會去MACAU...你既行程應該幾岩我...^^ thank you
如果有多一日半日,你可以上埋旅遊塔,去埋「乙水」仔路環呢!

回覆 引用 TOP

9月我都會再過去~~

想學會簡單♀‧ 拒絕去長大♂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]