• 瀏覽: 19,167
  • 回覆: 65
  • 追帖: 3
Wow, 多謝分享!

回覆 引用 TOP

不過澳門天氣真係好熱呀~~唔知點解好似熱過香港咁~~

想學會簡單♀‧ 拒絕去長大♂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bird1015 於 2007-8-22 01:01 PM 發表

我都唔夠玩,我第一次行透明部份,仲會腳軟!~\
我第一次食檸檬車露都係食佢既檸檬味

有無食佢既金沙朱古力,哩個都好好味
我腳軟就無,仲大大力踩多幾腳...
我無試食金沙朱古力味,同埋要另加$5,覺得又貴左d,所以無食啊...
下次有機會再去澳門,一定要試食同埋想食禮記三文字雪糕...

回覆 引用 TOP

d相好靚....!

回覆 引用 TOP

你去漁人碼頭參觀時有無睇過佢火山爆發呀??
我上年去個時有睇過呀...真係值得一睇喔....
我都有去過參觀 觀光塔..我記得當時我唔洗錢就有得參觀(好似係買陽光lemon tea抽中左唔洗錢去參觀)
澳門既美食真係食極都唔厭喔...又平又好味 香港的就無咁好食了
澳門的豬扒飽係我最愛的美食之一.
多謝你既分享喔~

回覆 引用 TOP

d相好靚丫
感激樓主分享
我都好想食水蟹粥丫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alex1523 於 2007-8-23 08:18 AM 發表
你去漁人碼頭參觀時有無睇過佢火山爆發呀??
我上年去個時有睇過呀...真係值得一睇喔....
我都有去過參觀 觀光塔..我記得當時我唔洗錢就有得參觀(好似係買陽光lemon tea抽中左唔洗錢去參觀)
澳門既美食真係食 ...
我逗留漁人碼頭好短好時間,好可惜無睇啊...
你咁好彩既...我地一家五口要俾入場費啊...
撞岩果日係假期,lunch & dinner buffet full晒,無機會試下...
澳門雖小,但好地景點同埋美食都好吸引的...
有機會我實再去多次...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蕉蕉仔1號 於 2007-8-23 10:08 AM 發表
d相好靚丫
感激樓主分享
我都好想食水蟹粥丫
謝謝讚賞
快d湊朋友一齊去澳門玩喇...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kellyng123 於 2007-8-23 11:20 AM 發表

謝謝讚賞
快d湊朋友一齊去澳門玩喇...
人靚景正菜式又好
當然如果可以同xo去
心情更好,就最好不過啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 (九哥) 於 2007-8-23 12:34 PM 發表

人靚景正菜式又好
當然如果可以同xo去
心情更好,就最好不過啦
去旅行梗係天氣首要喇...
天氣好,心情自然靚,去到邊度玩都好正...

回覆 引用 TOP

Kelly, 你搞到me好想返屋企

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me when ever I fall
You say it best..when you say nothing at all

回覆 引用 TOP

有無去官也街飲地道既絲襪奶茶呀

順德公既上湯菜膽雞一流

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me when ever I fall
You say it best..when you say nothing at all

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eltet 於 2007-8-23 01:42 PM 發表
Kelly, 你搞到me好想返屋企
原來靚me妹係澳門人...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eltet 於 2007-8-23 01:45 PM 發表
有無去官也街飲地道既絲襪奶茶呀

順德公既上湯菜膽雞一流
今次行程好多地方都無去,只係帶阿爸阿媽去d較人熟悉既地方...
你講果兩個地方,我都未去過,下次一定會去試試的...

回覆 引用 TOP

Lemon Cello我都經過
不過無食
好唔好味?

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]