• 瀏覽: 323,139
  • 回覆: 723
  • 追帖: 5
心大心細~~唔知邊間比較好~~
去過既比小小意見~唔該哂~~

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 2157

1. 金沙
2. 新葡京
3. 旅遊塔
引用:
原帖由 ivanijolly 於 2007-8-31 11:39 AM 發表
旅遊塔最貴同唔好食
同意

回覆 引用 TOP

金沙buffet食過兩次,
其他未食過,
但金沙以前buffet位置好大,
佔左賭場其中一層,
但而家個位少左一半有多,
感覺上都幾迫,
o野食ok,
最正有無限量供應o既長腳蟹。

回覆 引用 TOP

人地話新葡京有間超好食

回覆 引用 TOP

梗係去新葡京試下,,好多人講都話唔錯架.

回覆 引用 TOP

以前金沙真係好正, 又平又多野食,

上次去過係以前o既1/3咁細, 好唔抵,

最近去過自助山(新蒲京), 好得多

回覆 引用 TOP

新葡京好正

回覆 引用 TOP

新葡京好正

回覆 引用 TOP

errr..金沙唔係得呀...佢d buffet好多本地人都唔食啦...仲衰過佢supply俾員工既buffet(24hrs都有,仲好正, 因為我媽咪係入面做,所以我先知.)
新葡京都ok既..macao tower都唔得..

星際就又抵又好食...佢d ice-cream真係好似我果時去switzerland d ice-cream咁正..   仲有好多野食都好好食同好少係其他酒店食到..
佢d dessert...超可愛..  一件一件花瓣咁...裝係d好cute 既plate到..可愛到極...><

我食果時係168, 唔知而家仲係咪.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Annie.` 於 2007-9-6 12:46 PM 發表
errr..金沙唔係得呀...佢d buffet好多本地人都唔食啦...仲衰過佢supply俾員工既buffet(24hrs都有,仲好正, 因為我媽咪係入面做,所以我先知.)
新葡京都ok既..macao tower都唔得..

星際就又抵又好食...佢d ic ...
乜星際 d buffet 得咩?等我下次去試呀先.. 不過佢多唔多款, 地方大唔大架?

兩情若是久長時, 又豈在乎朝朝暮暮.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 constance18 於 2007-9-5 10:12 PM 發表
以前金沙真係好正, 又平又多野食,

上次去過係以前o既1/3咁細, 好唔抵,

最近去過自助山(新蒲京), 好得多
係呀!自助山好正呀!雖然佢有限時, 但係兩個鐘都夠番食囉!

兩情若是久長時, 又豈在乎朝朝暮暮.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 於 2007-9-6 03:29 PM 發表

乜星際 d buffet 得咩?等我下次去試呀先.. 不過佢多唔多款, 地方大唔大架?
星際緊係得啦..我都食過唔少buffet,,,,星際同新葡京都得..
遲d去wynn同venetian食下先..............星際d款多同埋仲整得detail..整得好靚...地方都幾大..都幾靚..無賭場既feel囉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 於 2007-9-6 15:29 發表

Crown 都好食架, 不過貴之嘛

回覆 引用 TOP

i went to sands and tower before i think sands is better

回覆 引用 TOP

澳門咁多野食,山長水遠黎食自助餐?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]