• 瀏覽: 323,136
  • 回覆: 723
  • 追帖: 5
心大心細~~唔知邊間比較好~~
去過既比小小意見~唔該哂~~

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 2157

1. 金沙
2. 新葡京
3. 旅遊塔
我聽聞新葡京好正...正過香港4,5佰蚊既buffe....
我就黎會去...去完話比大家知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Annie.` 於 2007-9-6 12:46 PM 發表
errr..金沙唔係得呀...佢d buffet好多本地人都唔食啦...仲衰過佢supply俾員工既buffet(24hrs都有,仲好正, 因為我媽咪係入面做,所以我先知.)
新葡京都ok既..macao tower都唔得..

星際就又抵又好食...佢d ic ...
星際$168????+左10%未架????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wkwy 於 2007-9-7 07:51 PM 發表

星際$168????+左10%未架????
未加..我食果時係新年...168真係好抵..而且佢D 野真材實料~~~!!!!好食!!!

回覆 引用 TOP

金沙用(自助)餐地方細左...一半..

我唔係咁喜歡....

我唔會去.

回覆 引用 TOP

上次去旅遊塔條芥lan未熟都可以放上碟

回覆 引用 TOP

金沙真係唔錯!!!!!

回覆 引用 TOP

金沙...正d...
新鮮大件.....我都想食多次..
平靚正

回覆 引用 TOP

新葡京自助餐幾多錢?

回覆 引用 TOP

未試過新葡京喎..下次去試下先

金沙衰在小朋友唔入得...次次都有小朋友同行..所以未試過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 310 於 2007-9-10 09:44 發表
未試過新葡京喎..下次去試下先

金沙衰在小朋友唔入得...次次都有小朋友同行..所以未試過
新葡京自助山有獨立入口, 細路可以去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 guia 於 2007-9-10 06:10 PM 發表

新葡京自助山有獨立入口, 細路可以去
想去食新葡京自助山~係唔係打電話去訂就得??????

回覆 引用 TOP

新葡京自助山

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Leesimonwan 於 2007-9-10 09:25 AM 發表
新葡京自助餐幾多錢?
$180 (加一) per adult
每日分兩場, 時間為 6:00-8:30 & 8:30--11:00.

回覆 引用 TOP

新葡京

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]