• 瀏覽: 30,367
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
大家好~ 誰有報5月sem MA 的各位同學仔過來say hi 一下唷  
特意開此post 0.0 一起交流交流   

我係返class C 星期4 炮山   多多指教

Class A - Fong Sir (Mon) - klckuka, griffon12345

Class B - Ms. Ho (Wed) - ahpuihehee, adac, Rosewong, joey120

Class C - Ms. Ho (Thu) - scool, katy_owen_nicky, ricsemily, ccat_sny, 摩囉差

熱賣及精選
我昨晚拿了書,有疑問

SPACE 提供的作者名:Jeannie M. Folk
但係書上的作者名:Brewer,Garrison,Noreen

我有無拿錯書?

我仲未拎書丫, 所以未知邊樣先係岩,不過如果書名係MA應該 書商唔會比錯, 亦都有可能係space印錯 um...你有冇問過丫

引用:
原帖由 scool 於 2008-4-30 04:14 PM 發表
我仲未拎書丫, 所以未知邊樣先係岩,不過如果書名係MA應該 書商唔會比錯, 亦都有可能係space印錯 um...你有冇問過丫
書名正確
出版社正確
Edition 正確

唯一作者錯

我好心急,想快d搞清楚後將本書 + study guide 分屍~~~~~!!!

引用:
原帖由 adac 於 2008-4-30 04:16 PM 發表
書名正確
出版社正確
Edition 正確

唯一作者錯

我好心急,想快d搞清楚後將本書 + study guide 分屍~~~~~!!!
~___~ 放心... 應該冇野ga... 可能果張紙印錯左

Class C, 星期四, FORTRESS HILL

星期三

引用:
原帖由 adac 於 2008-4-30 04:16 PM 發表
書名正確
出版社正確
Edition 正確

唯一作者錯

我拎左書, 都同你一樣bor , 應該係換書卷印錯

引用:
原帖由 scool 於 2008-5-2 10:52 AM 發表
我拎左書, 都同你一樣bor , 應該係換書卷印錯
有同學都係咁回應我,thank you

報到!!!我係返星期三CLASS B
adac 又同一班喎, 嘻~~估唔到咁有緣喎

引用:
原帖由 RoseWong 於 2008-5-5 01:06 PM 發表

係呀,大家畀心機啦!

大家好呀..
我係返星期一架...
係金鐘...方 sir教呀...

引用:
原帖由 RoseWong 於 2008-5-5 01:06 PM 發表

同學仔..
我都係返星期三class b呀...

謝謝分享阿

I'm class A.
hello~~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]