• 瀏覽: 35,050
  • 回覆: 338
  • 追帖: 2
大家好,我返星期二灣仔班架...class B...多多指教...若果大家有咩關於FM 既materials 可否分享呀? Thank you!

熱賣及精選
Hi, Saturday

報到先, 我係fri 金鐘

引用:
原帖由 winglam1231 於 2008-5-3 09:35 AM 發表
報到先, 我係fri 金鐘
我都係星期五d班~
但我想上c班, space 又轉唔到班俾我

請問星期五是fong sir 班嗎?可唔可以send 過schedule 比我呢?

thx in advance

引用:
原帖由 SASA_CAT 於 2008-5-3 11:46 AM 發表

我都係星期五d班~
但我想上c班, space 又轉唔到班俾我
佢答你乜原因呢? 你用乜理由申請? 有冇入公司信呀? 我都想轉, 因為有3隻.....

引用:
原帖由 winglam1231 於 2008-5-3 10:38 PM 發表

佢答你乜原因呢? 你用乜理由申請? 有冇入公司信呀? 我都想轉, 因為有3隻.....
佢答我FULL 左囉, 我都唔係第一次轉班, 咪當我傻啦, 佢任何時候學生要轉班都講FULL架啦,  今次佢企得好硬, 我同佢地傾左好多次都唔俾我轉班呀,  好鬼嬲!佢話叫我申請退學費, 但又唔一定批, 我咪串佢, 錢你可以退, 時間你點補番俾我, 咁佢又話番我報邊一班係我自己決定, 講到好似我死我賤咁囉~   
當然有俾公司信啦, 佢仲串到要我叫番正本俾佢, 好似覺得我偽做文件囉, 佢差在未做REF CHECK, 都癲癲地~
有3隻我前兩星期check 都係一隻, 突然又多兩隻

我係monday kln bay

又開學啦...

引用:
原帖由 LunaCloud 於 2008-5-5 09:26 AM 發表
我係monday kln bay

又開學啦...
今日開?

係呀

唉..

真快..

Hi! I am Saturday Class!

我想問星期一, 二係邊個教?
patrick and bruce邊個好D?

引用:
原帖由 SASA_CAT 於 2008-5-4 02:06 PM 發表

佢答我FULL 左囉, 我都唔係第一次轉班, 咪當我傻啦, 佢任何時候學生要轉班都講FULL架啦,  今次佢企得好硬, 我同佢地傾左好多次都唔俾我轉班呀,  好鬼嬲!佢話叫我申請退學費, 但又唔一定批, 我咪串佢, 錢你 ...
可能今次真係好full, 我上次轉都ok, 唉, 希望上天保祐d 鬼唔好返足堂啦!   而家已經有3隻啦! 第一日有一隻, 到第2日已經有3隻!

大家好,我係星期四 fong sir 班~

西九龍天幕 - Canopy Knight

Trek 8900 - Since 30 APR 2008
想問大家有冇第1堂既錄音呀.....我錄唔上到....可以send俾我嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]