• 瀏覽: 28,930
  • 回覆: 321
  • 追帖: 2

熱賣及精選
HI , 我返星期四, 請多多指教.

HI HI~我都係返星期四
多多指教

HI, 我係class c 星期5既

斷估今季都唔駛 share 野,反正大家同一個阿 sir

I am in Class A, Wednesday @North Point  

我又入來報到先, 星期三北角!

請問星期幾冇外國人?
我返星期3 就見到有....好似仲有1個外國人!
多多指教~

引用:
原帖由 xxxchxxx 於 2008-5-5 05:49 PM 發表
請問星期幾冇外國人?
我返星期3 就見到有....好似仲有1個外國人!
多多指教~
I know the 外國人 ar,
I met her at 2 other modules before
我朋友俾o左個手提no.佢, 諗住大家交流一下
點鬼知......原來亞鬼d奪命追魂call 好厲害!

引用:
原帖由 tkxtk 於 2008-5-6 07:14 AM 發表

I know the 外國人 ar,
I met her at 2 other modules before
我朋友俾o左個手提no.佢, 諗住大家交流一下
點鬼知......原來亞鬼d奪命追魂call 好厲害!
你講緊果位係外籍女仕??
如果係我上個sem已同佢一班lu!!!

引用:
原帖由 xxxchxxx 於 2008-5-6 11:42 AM 發表

你講緊果位係外籍女仕??
如果係我上個sem已同佢一班lu!!!
  touch wood 我個班(淨睇人名) 未有疑似外籍人仕出現..

引用:
原帖由 messenger_dr 於 2008-5-6 12:17 PM 發表

touch wood 我個班(淨睇人名) 未有疑似外籍人仕出現..
姐係表示星期3, 4有外國同學仔外,
星期5係中文班啦...!!!right?

星期3 North Point!

HI, 我是星期四B班的, 好似有外籍人仕, 大件事 , 如果星期五無外籍人仕不知可否轉堂?
有無同學試過?

引用:
原帖由 WASA 於 2008-5-6 01:26 PM 發表

HI, 我是星期四B班的, 好似有外籍人仕, 大件事 , 如果星期五無外籍人仕不知可否轉堂?
有無同學試過?
應該可以 但好似要俾$$$$ !!!
打去問下!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]