• 瀏覽: 39,864
  • 回覆: 538
  • 追帖: 2
我是讀QM Class C的!

睇人名表裏,有一個外藉人士,希望可以明白聽得明白亞Sir/Miss講乜啦!

熱賣及精選
我在其他的留言版看到其他留言,本學期都是由兩個導師教這一科。

o個個應該係日本同學黎的...不過聽其他同學仔講佢係識聽廣東話架!^^

係就好啦!事關本人英文低字不太好!

Dear all school mate,
Let us join together in below topic,
http://www7.discuss.com.hk/viewt ... extra=#pid149230827

個課室好迫呀!機本上只有兩,三個空位!
我想問問,有冇同學知道,如果咁迫,點考試?張枱又細喎,又要放試題,又要放答題紙,又要放計數機....到時點做?

考試唔會用呢d枱考架...test就無辦法喇!一定係用返呢d枱....
我之前同 space 反映過...佢地話無辦法...因為日校 d 同學都係咁 test 囉!

真係慘!

咁我唔知 lu...佢地係咁覆我..
可能test又唔同exam啦...
佢係話test要用呢d枱...exam唔會...

Dear classmate,

尋晚上完 QM 勁多野唔明, 唔知你地明唔明 Miss 講乜?

引用:
原帖由 minicherry 於 2008-5-23 10:20 AM 發表

Dear classmate,

尋晚上完 QM 勁多野唔明, 唔知你地明唔明 Miss 講乜?
真係完全唔知想講乜!回到家再睇一次,都係唔知想點!

引用:
原帖由 tinecps 於 2008-5-24 11:32 AM 發表

真係完全唔知想講乜!回到家再睇一次,都係唔知想點!
我覺得 miss 將 d 野簡單複雜化囉..............

我是class b的~

引用:
原帖由 minicherry 於 2008-5-25 10:12 PM 發表

我覺得 miss 將 d 野簡單複雜化囉..............
仲話叫我地返屋企睇下d功課,仲要做左第1,2題添!

一點都不明!
同學,你攪了沒有?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]