• 瀏覽: 17,310
  • 回覆: 152
  • 追帖: 2
Adv Dip in Accounting -[Econ] 5-7月

Class A: SalasLam,大肥小肥,Yan_900

Class B - 灣仔 - Deniel: pinky_pink,quennielam
Class C - 金鐘 - Alex : PP4029,Zara4,Winniekayi
Class D : Cowbb, brighterstar

希望大家可以提供功課 請PM 我~~或自行Post Link ~

Class B : A1+A2 (Question + Answer) http://www.sendspace.com/file/p8bb2u

熱賣及精選
請問你地係咪用緊呢本書?有無人要借?
早幾季有師姐買的書,輾轉借給兩季同學
今季係咪仍用緊呢本?
如果唔係,我就幫師姐拎去捐畀圖書館

書名:Principles of Economics
版本:3rd Edition,International Student Edition
出版社:Thomson South-Western
作者:N. Gregory Mankiw

引用:
原帖由 adac 於 2008-5-26 04:39 PM 發表

請問你地係咪用緊呢本書?有無人要借?
早幾季有師姐買的書,輾轉借給兩季同學
今季係咪仍用緊呢本?
如果唔係,我就幫師姐拎去捐畀圖書館

書名:Principles of Economics
版本:3rd Edition,International  ...
有無此書:Business Statistics in Practice????
Author: Bowerman O'Connel
出版年份:2007
ver:4TH edition

引用:
原帖由 chiwaic 於 2008-5-26 09:34 PM 發表

有無此書:Business Statistics in Practice????
Author: Bowerman O'Connel
出版年份:2007
ver:4TH edition
E...我有STAT.書喎~~

基本上完成咗

啊...唔記得介紹 我係econ class A 同學仔

係喎 pinky_pink不如我地交換功課 好嗎 ?

我都想知道你做咩功課

SalasLam, hihi, 我又係class A咖^^

引用:
原帖由 大肥小肥 於 2008-5-28 12:53 PM 發表

SalasLam, hihi, 我又係class A咖^^
哈哈 多多指教呀  有機會可以既話 多d交流心得

我係class D ca

請問以前未接觸過econ.既同學仔,你地明唔明而家sir or miss 教既野呢?

我以前完全無接觸過 econ.
所以真係唔係好明應該由邊個角度去諗???
自己睇睇下,就會睇到好亂!

引用:
原帖由 cowbb 於 2008-5-29 09:10 AM 發表

我係class D ca
me too

請問可以點借呢?

我係番星期四金鐘

好不幸我之前無econ底, 今次更不幸有外藉人士, 阿sir講英文又.....

吃力

PINKY 仔第一次上太空好緊張
我係class C - ALEX SIR教
都係用英文教
沒有ECON底!!

引用:
原帖由 brighterstar 於 2008-5-29 01:27 PM 發表

請問可以點借呢?
私下聯絡
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=6366959

class C at admiralty

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]