• 瀏覽: 1,116
  • 回覆: 12
跪求....
請咁多位高手指點迷律!本人新仔一名...排骨仔~得110磅左右~173cm高~希望各位提供三隻最有效既增重粉作參考~以及價格!味道方面唔洗好味..我只想可以快d脫離排骨仔行列

精選汽車
你訓練足唔足夠先?

你想變肥仔定大隻仔先?

我都想知道~~~~~

in my opinion, the best to gain weight is muscletect, then animal and ON is also good

but only if u train hard and eat the right food other then gainer

muscletect is soooo expensive

引用:
原帖由 ctf2402 於 2008-10-12 10:04 PM 發表
你訓練足唔足夠先?

你想變肥仔定大隻仔先?
一日做兩個鐘sip up 啞鈴 掌上壓~
我想變大隻仔....得110磅...可唔可以谷到140-150磅

引用:
原帖由 蚊仔@@ 於 2008-10-14 02:21 AM 發表

我想變大隻仔....得110磅...可唔可以谷到140-150磅
做呢d 根本唔可以令你大隻....
你睇下呢個網先 http://www.bodybuilding.com

引用:
原帖由 蚊仔@@ 於 2008-10-14 02:21 發表

兩個鐘sip up 啞鈴 掌上壓 are useless. Don't drink whey protein, waste your money.

帖子19323 積分19916 金幣220  
What is 金幣 ???

引用:
原帖由 hongkongplayer 於 2008-10-15 04:34 PM 發表

做呢d 根本唔可以令你大隻....
你睇下呢個網先 http://www.bodybuilding.com
我d英文真係有限公司 可唔可以講個重點比我參考下..

引用:
原帖由 chanmankinbill 於 2008-10-15 05:33 PM 發表

兩個鐘sip up 啞鈴 掌上壓 are useless. Don't drink whey protein, waste your money.
咁我應該做d咩運動同點配合其他野先可以增肌 ?

引用:
原帖由 蚊仔@@ 於 2008-10-15 08:58 PM 發表

健身,食,訓.

引用:
原帖由 蚊仔@@ 於 2008-10-15 08:58 PM 發表

去做GYM

每一次要做幾內到呀!~ thx~~~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]